Πωλούσε γη με πλαστά έγγραφα και αγόραζε με ακάλυπτες επιταγές


Πωλούσε γη με πλαστά έγγραφα και αγόραζε με ακάλυπτες επιταγές

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη 33χρονου στη Λεμεσό, βάσει δικαστικού εντάλματος, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις πλαστογραφίας και άλλων αδικημάτων.

Εναντίον του 33χρονου εκκρεμούσαν δύο καταγγελίες, που έγιναν τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2025, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, έκδοσης επιταγών χωρίς αντίκρισμακαινομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 33χρονος φέρεται να επιχειρούσε με διάφορους τρόπους

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αχμενταμπάντ, Ινδία: Ένας ελέφαντας προσπαθεί να φάει φύλλα από τη στολή ενός άνδρα κατά τη διάρκεια θρησκευτικής πομπής, πριν από την ετήσια πομπή με άμαξες που ονομάζεται Ράθα Γιάτρα. Ajit Solanki/AP

Ήξερες ότι...

Στατιστικά στοιχεία αναφέρουν ότι μεγαλύτερο αριθμό γεννήσεων έχουμε κατά τη διάρκεια της χάσης του φεγγαριού, παρά κατά το γέμισμά του.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
12
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα κατά της Παιδικής Δουλείας

Γιορτάζουν : Κανένας

1665
Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
1942
Η Άννα Φρανκ γράφει την πρώτη καταχώρηση στο ημερολόγιό της.
1964
Ο Νέλσον Μαντέλα καταδικάζεται σε ισόβια από το ρατσιστικό καθεστώς της Νοτίου Αφρικής.
1991
Ο Μπόρις Γέλτσιν εκλέγεται πρόεδρος της Ρωσίας.
2004
Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου δίνει τον πρώτο της αγώνα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών και κερδίζει την διοργανώτρια ομάδα της Πορτογαλίας με 2-1.