«Wednesday»: Η Τζένα Ορτέγκα εξυμνεί τη Lady Gaga


«Wednesday»: Η Τζένα Ορτέγκα εξυμνεί τη Lady Gaga

Η Τζένα Ορτέγκα, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης παραγωγής του Netflix «Wednesday», εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη Lady Gaga, με την οποία συνεργάστηκε στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο IndieWire κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ SXSW, η Ορτέγκα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια.

«Είναι η καλύτερη. Σίγουρα ένα από τα πιο ταλαντούχα άτομα με τα οποία έχω συνεργαστεί

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πιρενόπολις, Βραζιλία: Μασκοφόροι εορταστές συμμετέχουν στο φεστιβάλ Cavalhadas, το οποίο τιμά το Άγιο Πνεύμα, στην πολιτεία Γκοϊάς. Eraldo Peres/AP

Ήξερες ότι...

Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατούν κατά τη διάρκεια της ζωής τους 185.000 χλμ. Τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
10
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1822
Οι Τούρκοι που οχυρώθηκαν στην Ακρόπολη παραδίνονται. Επιστρέφουν το 1827 και αποχωρούν το 1830 οριστικά.
1829
Διεξάγεται για πρώτη φορά ο κωπηλατικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των πανεπιστημίων Καίμπριτζ και Οξφόρδης.
1877
Ιδρύεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.
1965
Ιδρύεται η Ιερά Σύνοδος της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδος.
1990
Η οργάνωση «17 Νοέμβρη» επιτίθεται με ρουκέτα εναντίον των γραφείων της εταιρίας Procter & Gamble στην Αθήνα.