Έργα βιώσιμης ανάπτυξης συζήτησαν Δήμος Λεμεσού και Υπ.Γεωργίας


Έργα βιώσιμης ανάπτυξης συζήτησαν Δήμος Λεμεσού και Υπ.Γεωργίας

Η βιώσιμη ανάπτυξη και η προώθηση έργων υποδομής βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης μεταξύ της Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρίας Παναγιώτου και του Δημάρχου Λεμεσού, Γιάννη Αρμεύτη, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 7 Μαρτίου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, κατά τη συνάντηση, στην παρουσία λειτουργών υπηρεσιών του Υπουργείου και του Δήμου, παρουσιάστηκε η πρότασή της Λεμεσού για τη δημιουργία μεγάλου μητροπολιτικού πάρκου, με αίτημα την ενσωμάτωσή του

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πιρενόπολις, Βραζιλία: Μασκοφόροι εορταστές συμμετέχουν στο φεστιβάλ Cavalhadas, το οποίο τιμά το Άγιο Πνεύμα, στην πολιτεία Γκοϊάς. Eraldo Peres/AP

Ήξερες ότι...

Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατούν κατά τη διάρκεια της ζωής τους 185.000 χλμ. Τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
11
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Βαρθολομαίος

1184 π.Χ.
Τρωικός πόλεμος: Η Τροία κυριεύεται και καίγεται από τους Αχαιούς, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ερατοσθένη.
1788
Ο Ρώσος εξερευνητής Γκερασίμ Ισμαΐλοφ φτάνει στην Αλάσκα.
1955
Η Μερτσέντες με οδηγό τον Πιέρ Λεβέ (Pierre Levegh) πέφτει επάνω στο πλήθος των θεατών στον αγώνα των 24 ωρών του Λε Μαν. Ο οδηγός και άλλα 80 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Το δυστύχημα θεωρείται το πιο καταστροφικό στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
1962
Φρανκ Μόρρις, Τζόν Άνγλιν και Κλάρενς Άνγκλιν έγιναν οι πρώτοι και τελευταίοι μέχρι σήμερα που κατάφεραν να αποδράσουν από τις φυλακές του Αλκατράζ.
2002
Ο Αντόνιο Μεούτσι αναγνωρίστηκε από το Αμερικανικό Κογκρέσο ως ο πρώτος εφευρέτης του τηλεφώνου.