Σε κυβερνοεπίθεση αποδίδει ο Μασκ τα προβλήματα πρόσβασης στην πλατφόρμα X

 


Σε κυβερνοεπίθεση αποδίδει ο Μασκ τα προβλήματα πρόσβασης στην πλατφόρμα X

Σχεδόν 11.000 χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ (πρώην Twitter) σήμερα, κάτι που ο ιδιοκτήτης της, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, απέδωσε σε κυβερνοεπίθεση.

«Σημειώθηκε (ακόμη είναι σε εξέλιξη) μια μαζική κυβερνοεπίθεση εναντίον του Χ. Δεχόμαστε επιθέσεις καθημερινά, αλλά αυτή έγινε με πολλούς πόρους. Εμπλέκεται είτε μια μεγάλη, συντονισμένη ομάδα και/ή μια χώρα» ανέφερε ο Μασκ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα.

Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο Downdetector, που

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πεκίνο, Κίνα: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Σι Τζινπίνγκ, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Σαχμπάζ Σαρίφ και οι επικεφαλής άλλων ξένων αντιπροσωπειών φτάνουν για να παρακολουθήσουν στρατιωτική παρέλαση στην Πλατεία Τιενανμέν. Alexander Kazakov/Sputnik/Kremlin pool/EPA

Ήξερες ότι...

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι παραιτήθηκε από το Αμερικανικό Ναυτικό, μετά τη βύθιση του πλοίου που κυβερνούσε, από εμβολισμό εχθρικού σκάφους, στις 2 Αυγούστου του 1943.

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
6
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Ευδόξιος, Ευδόξης, Δόξης

1824
Ελληνική Επανάσταση: Ναυμαχία της Σάμου
1915
Δοκιμάζεται από το στρατό της Βρετανίας το πρώτο τανκ.
1952
Με τη διεθνή Σύμβαση της Γενεύης καθιερώνεται το copyright.
1965
Η Ινδία κηρύσσει τον πόλεμο στο Πακιστάν και δηλώνει ότι, μέσα σε μία ώρα οι δυνάμεις της θα καταλάβουν την πόλη Λαόρε του Πακιστάν.
1969
Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν επίσημα το νέο καθεστώς στη Λιβύη του Συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι.
1991
Η Σοβιετική Ένωση αναγνωρίζει ως ανεξάρτητες τις βαλτικές δημοκρατίες της Εσθονίας, της Λετονίας και της Λιθουανίας.