Ρωσία: Η Μόσχα συνεργάζεται με τις ΗΠΑ για το θέμα της Συρίας


Ρωσία: Η Μόσχα συνεργάζεται με τις ΗΠΑ για το θέμα της Συρίας

Η Ρωσία συνεργάζεται με τις ΗΠΑ σε ό,τι αφορά την κλιμάκωση της βίας στη Συρία, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο TASS, επικαλούμενο τον Ρώσο πρεσβευτή στα Ηνωμένα Έθνη Βασίλι Νεμπένζια.

Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε συγκρούσεις μεταξύ υποστηρικτών του πρώην προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ και των υπηρεσιών ασφαλείας της νέας, ισλαμιστικής κυβέρνησης, κυρίως στις δυτικές, παράκτιες επαρχίες.

Η Μόσχα στήριζε τον Άσαντ, ο οποίος διέφυγε στη Ρωσία

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αχμενταμπάντ, Ινδία: Ένας ελέφαντας προσπαθεί να φάει φύλλα από τη στολή ενός άνδρα κατά τη διάρκεια θρησκευτικής πομπής, πριν από την ετήσια πομπή με άμαξες που ονομάζεται Ράθα Γιάτρα. Ajit Solanki/AP

Ήξερες ότι...

Στατιστικά στοιχεία αναφέρουν ότι μεγαλύτερο αριθμό γεννήσεων έχουμε κατά τη διάρκεια της χάσης του φεγγαριού, παρά κατά το γέμισμά του.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
12
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα κατά της Παιδικής Δουλείας

Γιορτάζουν : Κανένας

1665
Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
1942
Η Άννα Φρανκ γράφει την πρώτη καταχώρηση στο ημερολόγιό της.
1964
Ο Νέλσον Μαντέλα καταδικάζεται σε ισόβια από το ρατσιστικό καθεστώς της Νοτίου Αφρικής.
1991
Ο Μπόρις Γέλτσιν εκλέγεται πρόεδρος της Ρωσίας.
2004
Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου δίνει τον πρώτο της αγώνα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών και κερδίζει την διοργανώτρια ομάδα της Πορτογαλίας με 2-1.