Σάλος με το σχόλιο βουλευτή της ΝΔ στην Κωνσταντοπούλου: «Κάνε κανένα παιδί»

 


Σάλος με το σχόλιο βουλευτή της ΝΔ στην Κωνσταντοπούλου: «Κάνε κανένα παιδί»

Παραπέμπεται με το ερώτημα της διαγραφής ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης μετά από άηθες σχόλιο κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης απευθυνόμενος προς την κα Κωνσταντοπούλου που εκείνη την ώρα που ήταν στο βήμα έκανε ένα απαράδεκτο σχόλιο, λέγοντας: «κάνε κανένα παιδί».

  Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Βουλής, με την

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πεκίνο, Κίνα: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Σι Τζινπίνγκ, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Σαχμπάζ Σαρίφ και οι επικεφαλής άλλων ξένων αντιπροσωπειών φτάνουν για να παρακολουθήσουν στρατιωτική παρέλαση στην Πλατεία Τιενανμέν. Alexander Kazakov/Sputnik/Kremlin pool/EPA

Ήξερες ότι...

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι παραιτήθηκε από το Αμερικανικό Ναυτικό, μετά τη βύθιση του πλοίου που κυβερνούσε, από εμβολισμό εχθρικού σκάφους, στις 2 Αυγούστου του 1943.

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
6
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Ευδόξιος, Ευδόξης, Δόξης

1824
Ελληνική Επανάσταση: Ναυμαχία της Σάμου
1915
Δοκιμάζεται από το στρατό της Βρετανίας το πρώτο τανκ.
1952
Με τη διεθνή Σύμβαση της Γενεύης καθιερώνεται το copyright.
1965
Η Ινδία κηρύσσει τον πόλεμο στο Πακιστάν και δηλώνει ότι, μέσα σε μία ώρα οι δυνάμεις της θα καταλάβουν την πόλη Λαόρε του Πακιστάν.
1969
Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν επίσημα το νέο καθεστώς στη Λιβύη του Συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι.
1991
Η Σοβιετική Ένωση αναγνωρίζει ως ανεξάρτητες τις βαλτικές δημοκρατίες της Εσθονίας, της Λετονίας και της Λιθουανίας.