Ζητά και η Κύπρος δικαίωση για τα Τέμπη: Συγκεντ&rho


Ζητά και η Κύπρος δικαίωση για τα Τέμπη: Συγκεντ&rho

Κλείνει και ζητά δικαίωση η Ελλάδα αύριο Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Ανήμερα της τραγικής επετείου θα πραγματοποιηθούν πορείες διαμαρτυρίας σ'όλες τις πόλεις. 

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν και στην Κύπρο. Ειδικότερα, συγκεντρώσεις στις 17:00 θα πραγματοποιηθούν σε Λευκωσία (Πλατεία Ελευθερίας), Λάρνακα (Πλατεία Ευρώπης) και Πάφο (Πλατεία Δημαρχείου) και στις 18:00 στη Λεμεσό (Μόλος, πάρκιγκ 1). 

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε ο Γιώργος Μιάρης, εκ των διοργανωτών των εκδηλώσεων στην Κύπρο 

Διαβάστε επίσης: Πανελλαδική Απεργία

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Κοτσαμπάμπα, Βολιβία: Ένα κατεστραμμένο αγαλματίδιο του Χριστού της Συμφιλίωσης βρίσκεται στον δρόμο, καθώς πολίτες περνούν ανάμεσα από οδοφράγματα που έχουν στήσει υποστηρικτές του πρώην προέδρου Έβο Μοράλες. Claudia Morales/Reuters

Ήξερες ότι...

Στα Νησιά του Σολομώντα, μέχρι τον 20ό αιώνα, χρησιμοποιούσαν τα δόντια των σκύλων ως νομίσματα.

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
14
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Γιορτάζουν : Κανένας

1777
Το Αμερικανικό Κογκρέσο υιοθετεί τη σημαία με τα 13 αστέρια και τις 13 ρίγες ως τη σημαία των Η.Π.Α.
1966
Το Βατικανό ανακοινώνει την απόσυρση του index librorum prohibitum (κατάλογος απαγορευμένων βιβλίων), που είχε εφαρμόσει από το 1557.
1967
Η Κίνα δοκιμάζει την πρώτη της βόμβα υδρογόνου.
1987
Η Εθνική ομάδα της Ελλάδος κατακτά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο μπάσκετ κερδίζοντας στον τελικό της Αθήνας την Σοβιετική Ένωση με 103-101.
2005
Ο Ασάφα Πάουελ σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ των 100 μέτρων με χρόνο 9.77 δευτερόλεπτα