Δολοφονία Θανάση: «Δεν θα σταματήσω μέχρι να φτάσω στους δολοφόνους»


Δολοφονία Θανάση: «Δεν θα σταματήσω μέχρι να φτάσω στους δολοφόνους»

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου, η οποία μίλησε για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου. 

Το Ανώτατο απέρριψε ομόφωνα το αίτημα του ιατροδικαστή Πανίκκου Σταυριανόυ, για ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας Ντόριας Βαρωσιώτου, η οποία διαπίστωσε ότι, ο θάνατος του νεαρού επήλθε δια στραγγαλισμού.

Αρχικά ανέφερε ότι σαν χθες θα είχε γενέθλια ο Θανάσης. «Πρέπει κάποιοι να μιλήσουν και να ειπωθούν πάρα πολλά. Αυτός ο

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Καν Γιούνις, Γάζα: Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν λάβει θέσεις στο Ευρωπαϊκό Νοσοκομείο στην Καν Γιούνις. Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίζεται ότι μαχητές της Χαμάς επιχειρούσαν μέσα από σήραγγα κάτω από το νοσοκομείο. Μια ομάδα αξιωματικών της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών του Ισραήλ δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι η κυβέρνηση της χώρας εκδίδει «σαφώς παράνομες» διαταγές που δεν πρέπει να υπακούονται, ανακοινώνοντας ότι δεν θα συμμετάσχουν πλέον σε επιχειρήσεις μάχης στη Γάζα. Ohad Zwigenberg/AP

Ήξερες ότι...

Στη Βίβλο αναφέρονται 49 διαφορετικά φαγητά, το αλάτι περισσότερες από 30 φορές, ενώ τα αμύγδαλα και τα φιστίκια είναι οι μόνοι «βιβλικοί» ξηροί καρποί.

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
16
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1487
Λαμβάνει χώρα η Μάχη του Στόουκ Φιλντ, σφραγίζοντας έτσι το τέλος του Πολέμου των Ρόδων, του εμφυλίου πολέμου που ξέσπασε στην Αγγλία στα μέσα του 15ου αιώνα ανάμεσα στον Οίκο των Λάνκαστερ και των Οίκο της Υόρκης για τη διαδοχή του θρόνου. Την ονομασία του ο πόλεμος την πήρε από το ρόδο, που ήταν σύμβολο στα οικόσημα και των δύο Οίκων.
1920
Ιδρύεται το Διεθνές Δικαστήριο στη Χάγη.
1961
Ο Ρώσος χορευτής Ρούντολφ Νουρέγιεφ ζητά πολιτικό άσυλο στη Γαλλία.