Πακιστάν: Ενοπλοι σκότωσαν επτά επιβάτες λεωφορείου στα νοτιοδυτικά της χώρας


Πακιστάν: Ενοπλοι σκότωσαν επτά επιβάτες λεωφορείου στα νοτιοδυτικά της χώρας

Άγνωστοι ένοπλοι στην επαρχία Μπαλουτσιστάν (Βελουχιστάν) στο νοτιοδυτικό Πακιστάν σκότωσαν αργά χθες, Τρίτη, το βράδυ επτά επιβάτες σε ένα λεωφορείο που είχε προορισμό την Λαχώρη, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

Περίπου 40 ένοπλοι σταμάτησαν πολλά λεωφορεία και οχήματα και άρχισαν να ελέγχουν τις ταυτότητες των επιβαινόντων προτού υποχρεώσουν τους επτά επιβάτες να αποβιβαστούν από το όχημα και τους πυροβολήσουν, όπως είπε στο Reuters ο ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας Γουακάρ Κουρσίντ Αλάμ.

Ο ίδιος

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Το σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ αναχαιτίζει πυραύλους κατά τη διάρκεια ιρανικής επίθεσης πάνω από το Τελ Αβίβ. Léo Corrêa/AP

Ήξερες ότι...

Οι ιερείς στην αρχαία Αίγυπτο ξύριζαν όλες τις τρίχες από το σώμα τους, ακόμα και από τα βλέφαρα!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
20
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα για τους Πρόσφυγες

Γιορτάζουν : Κανένας

1214
Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αποκτά καταστατικό χάρτη.
1605
Ο πρώτος Ψευδοδημήτριος εισέρχεται θριαμβευτικά στη Μόσχα.
1840
Ο Σάμουελ Μορς κερδίζει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον τηλέγραφο.
1938
Δημιουργείται η Σημαία της Αργεντινής.
1978
Στις 23:05 σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών Ρίχτερ συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 35 χλμ. Α-ΒΑ της Θεσσαλονίκης, στο χωριό Προφήτης στη λίμνη Βόλβη. Είχε διάρκεια 15 δευτερόλεπτα και προκάλεσε πολλές ζημιές στην πόλη με αποκορύφωμα την κατάρρευση της οικοδομής στην Πλατεία Ιπποδρομίου. Ο σεισμός άφησε πίσω του 40 περίπου νεκρούς και μια φοβισμένη πόλη.