Ο ΥΠΕΞ της Σερβίας Τζούριτς στη Ρωσία σήμερα και αύριο


Ο ΥΠΕΞ της Σερβίας Τζούριτς στη Ρωσία σήμερα και αύριο

Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Τζούριτς επισκέπτεται τη Ρωσία σήμερα και αύριο, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του χθες Κυριακή, διευκρινίζοντας πως θα συναντηθεί με τον ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο κ. Τζούριτς αναμένεται επίσης να συναντηθεί με τον Κανστάντιν Κασάτσεφ, αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (της άνω Βουλής) και να πάρει μέρος σε «διάσκεψη στο κρατικό ινστιτούτο διεθνών σχέσεων της Μόσχας του υπουργείου Εξωτερικών» της Ρωσίας.

Η Σερβία δεν επέβαλε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Το σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ αναχαιτίζει πυραύλους κατά τη διάρκεια ιρανικής επίθεσης πάνω από το Τελ Αβίβ. Léo Corrêa/AP

Ήξερες ότι...

Οι ιερείς στην αρχαία Αίγυπτο ξύριζαν όλες τις τρίχες από το σώμα τους, ακόμα και από τα βλέφαρα!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
20
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα για τους Πρόσφυγες

Γιορτάζουν : Κανένας

1214
Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αποκτά καταστατικό χάρτη.
1605
Ο πρώτος Ψευδοδημήτριος εισέρχεται θριαμβευτικά στη Μόσχα.
1840
Ο Σάμουελ Μορς κερδίζει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον τηλέγραφο.
1938
Δημιουργείται η Σημαία της Αργεντινής.
1978
Στις 23:05 σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών Ρίχτερ συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 35 χλμ. Α-ΒΑ της Θεσσαλονίκης, στο χωριό Προφήτης στη λίμνη Βόλβη. Είχε διάρκεια 15 δευτερόλεπτα και προκάλεσε πολλές ζημιές στην πόλη με αποκορύφωμα την κατάρρευση της οικοδομής στην Πλατεία Ιπποδρομίου. Ο σεισμός άφησε πίσω του 40 περίπου νεκρούς και μια φοβισμένη πόλη.