Ρούμπιο: «Το Ιράν είναι η κύρια πηγή αστάθειας στην περιοχή»

 


Ρούμπιο: «Το Ιράν είναι η κύρια πηγή αστάθειας στην περιοχή»

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε πως συμφωνεί με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου πως το Ιράν είναι η κύρια πηγή αστάθειας στην περιοχή.

Είναι η μεγαλύτερη πηγή αστάθειας στην περιοχή, πίσω από κάθε τρομοκρατική οργάνωση, πίσω από κάθε πράξη βίας, πίσω από κάθε αποσταθεροποιητική δραστηριότητα, πίσω από όλα όσα απειλούν την ειρήνη και τη σταθερότητα για εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στην περιοχή αυτή, είναι το Ιράν. Και

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λάτσιο, Ιταλία: Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ επισκέπτεται το Αστεροσκοπείο του Βατικανού στο Καστέλ Γκαντολφό, με αφορμή την επέτειο της προσελήνωσης του 1969. Vatican Media Handout/EPA

Ήξερες ότι...

Το νομικό καθεστώς για τη γυναίκα, στην Ελλάδα, προσδιοριζόταν έως το 1975 από τον Αστικό Κώδικα του 1940 (έργο του Μεταξά). Εκεί καθοριζόταν ότι «ο άνδρας είναι η κεφαλή της οικογένειας» και ότι «επί διαφωνίας, υπερισχύει η γνώμη του ανδρός».

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
21
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

356 π.Χ.
Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν ένα από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.
1957
Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.
1969
Οι Neil Armstrong (Νηλ Άρμστρονγκ) και Buzz Aldrin (Όλντριν) πατούν πρώτοι στη Σελήνη με την αποστολή Απόλλων 11.
2007
Η αγγλική έκδοση του Χάρι Πότερ με τίτλο Harry Potter and the Deathly Hallows κυκλοφορεί σε όλον τον κόσμο.