Υπ. Ενέργειας: Διερευνάται πιθανό διάταγμα για χρεώσεις εταιρειών για Takata


Υπ. Ενέργειας: Διερευνάται πιθανό διάταγμα για χρεώσεις εταιρειών για Takata

Σύμφωνα με την πληροφόρησή του, το Υπουργείο Μεταφορών διερευνά το ενδεχόμενο έκδοσης διατάγματος σχετικά με τις χρεώσεις των εταιρειών για την αντικατάσταση των προβληματικών αερόσακων Τakata, δήλωσε στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

 

Ο Υπουργός παρευρέθηκε στην Επιτροπή Ελέγχου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για το Υπουργείο του.

Απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή της ΔΗΠΑ, Αλέκου Τρυφωνίδη, για

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αχμενταμπάντ, Ινδία: Γυναίκες συγγενείς και φίλες του Άκας Πάτνι, θύματος της αεροπορικής τραγωδίας της Air India, θρηνούν κατά τη διάρκεια της κηδείας του. Ajit Solanki/AP

Ήξερες ότι...

Το 1800, στην Αγγλία, όποιος επιχειρούσε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει καταδικαζόταν σε θανατική ποινή!

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
19
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα του Πατέρα

Γιορτάζουν : Παΐσιος, Παϊσης, Παϊσία

325
Λήγουν οι εργασίες της Α Οικουμενικής Συνόδου στη Νίκαια της Βιθυνίας. Καθιερώνεται το Σύμβολο της Πίστης ("Πιστεύω") και η μέθοδος υπολογισμού του Πάσχα.
1912
Στις ΗΠΑ καθιερώνεται η 8ωρη εργασία.
1913
Κηρύχθηκε ο Β Βαλκανικός Πόλεμος.
1943
Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς ανακοινώνει επίσημα ότι δεν υπάρχουν πια Εβραίοι στο Βερολίνο.
2000
Η Ελλάς υπογράφει την ένταξή της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.