Δρουσιώτης για «Συκοφάντη»: Ο τ.ΠτΔ πλάθει ιστορίες για να σώσει υστεροφημία

 


Δρουσιώτης για «Συκοφάντη»: Ο τ.ΠτΔ πλάθει ιστορίες για να σώσει υστεροφημία

Ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης, σε ανάρτησή του στο X, κατηγορεί τον πρώην Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, ότι προσπαθεί να διαμορφώσει την υστεροφημία του μέσω ψευδών αφηγήσεων και συκοφαντιών.

Αφορμή για την τοποθέτησή του στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» , που αποκαλύπτει περιεχόμενο του επικείμενου βιβλίου 500 σελίδων του κ. Αναστασιάδη με τίτλο «Ο Συκοφάντης» . Ο Δρουσιώτης επισημαίνει ότι ούτε ο συγγραφέας του άρθρου ούτε ο ίδιος ο πρώην

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γρανάδα, Ισπανία: Ψηφιακή οθόνη δείχνει θερμοκρασία 47°C καθώς η νότια ισπανική πόλη συνεχίζει να υποφέρει από το κύμα ακραίου καύσωνα. Anadolu/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τον 10ο αιώνα, ο Μεγάλος Βεζίρης της Περσίας έπαιρνε όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη (117.000 τόμοι) μαζί του, όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα, τους τόμους μετέφεραν καμήλες, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί προηγουμένως να βαδίζουν με... αλφαβητική σειρά!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
19
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά

711
Οι Άραβες υπό τον Ταρίκ ιμπν Ζιγιάντ νικούν τους Βησιγότθους στη μάχη της Γουαδαλέτε, στη νότια Ισπανία.
1333
Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Πολέμου της Σκωτσέζικης Ανεξαρτησίας, οι Άγγλοι επιτυγχάνουν μία αποφασιστική νίκη εναντίον των Σκωτσέζων στη μάχη του Halidon Hill.
1608
Ο Σαμουέλ ντε Σαμπλαίν, Γάλλος χαρτογράφος και εξερευνητής, με δύο Γάλλους στρατιώτες και 60 αυτόχθονες Χιούρον έρχονται αντιμέτωποι με μια ομάδα Ιροκέζων σε ένα σημείο της σημερινής πολιτείας της Νέας Υόρκης.
1870
Γάλλοπρωσικός Πόλεμος: Η Γαλλία κηρύσσει τον πόλεμο στην Πρωσία.