Σκυλακάκης-Παπαναστασίου: Συζήτησαν για ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

 


Σκυλακάκης-Παπαναστασίου: Συζήτησαν για ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Η πορεία της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου συζητήθηκε στη συνάντηση που είχαν σήμερα στην Αθήνα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας,Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, παρουσία του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, Σταύρου Αυγουστίδη, τέθηκε το ζήτημα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Σκυλακάκης, δήλωσε: «Με τον φίλο και

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ανσούν, Κίνα: Δοκιμές αντοχής στη Γέφυρα του Μεγάλου Φαραγγιού Χουατζιάνγκ, στην επαρχία Γκουϊτζόου – την ψηλότερη γέφυρα στον κόσμο. China News Service/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τη δεκαετία του ’20, ο Ροντόλφο Βαλεντίνο αναγκάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα ασφαλείας για να προστατευτεί από τις θαυμάστριές του. Έχτισε γύρω από την έπαυλή του τοίχο ύψους 3 μέτρων, τοποθέτησε τεράστιους προβολείς, ενώ τρία δανέζικα, δύο μολοσσοί κι ένα κυνηγόσκυλο, περιφρουρούσαν την αυλή του.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
26
Αυγούστου
2025

Γιορτάζουν : Αδριανός, Αδριανή, Αδριάνα, Αντριάνα, Ανδριάννα, Ανδριαννή, Ναταλία, Ναταλίνα, Ναταλή, Νάταλι

1346
Κατά τη διάρκεια του Εκατονταετούς Πολέμου οι Άγγλοι νικούν τους Γάλλους στη Μάχη του Κρεσύ.
1821
Αγώνας Ανεξαρτησίας. Μάχη Βασιλικών - Φθιώτιδα (2η μέρα), ο Πανουργιάς και ο Γκούρας με 1000 άνδρες νικούν τον Μπαϊράμ Πασά που κατέβαινε από Μακεδονία επί κεφαλής 8.000 ανδρών προκειμένου να ενωθεί με τον Ομέρ Βρυώνη.
1883
Έκρηξη του ηφαιστείου Κρακατόα στο νησί Ρακάτα της Ινδονησίας.
1915
Α Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το Μπρεστ Λιτόφσκ.
1982
Η κυβέρνηση της Αργεντινής ήρε την απαγόρευση των πολιτικών κομμάτων της χώρας.
2007
Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας. Οι νεκροί υπερέβησαν τους 50.