Νιγηρία: 17 μαθητές σκοτώθηκαν από πυρκαγιά στον κοιτώνα του σχολείου τους


Νιγηρία: 17 μαθητές σκοτώθηκαν από πυρκαγιά στον κοιτώνα του σχολείου τους

Τουλάχιστον 17 παιδιά σκοτώθηκαν και άλλα τόσα υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα όταν ξέσπασε πυρκαγιά στον κοιτώνα ενός σχολείου, στη βορειοδυτική Νιγηρία, όπως ανέφεραν η αστυνομία και οι τοπικές αρχές.

Η τραγωδία σημειώθηκε τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις ενός ανεπίσημου ισλαμικού σχολείου στην πόλη Κάουρα Ναμόντα, στην Πολιτεία Ζαμφάρα, είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Γιαζίντ Αμπουμπάκαρ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Σύμφωνα με τον διευθυντή

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ρώμη, Ιταλία: Ο βουλευτής Ρικάρντο Μάτζι εμφανίζεται τυλιγμένος με ένα σεντόνι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ερωτήσεων προς τη πρωθυπουργό στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Roberto Monaldo/LaPresse/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Ο μισός πληθυσμός της Γης έχει δει ταινία του James Bond.

Σήμερα


Παρασκευή
16
Μαΐου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1929
Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.
1999
Η οργάνωση «17 Νοέμβρη» στοχεύει με ρουκέτα την οικία του Γερμανού πρέσβυ στο Χαλάνδρι.
2004
Ο ορειβάτης Γιώργος Βουτηρόπουλος γίνεται ο πρώτος Έλληνας που φτάνει στην κορυφή των Ιμαλαΐων, στο Έβερεστ, σε υψόμετρο 8.848 μ.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy