Κλειστή λωρίδα στον αυτ/δρομο Λεμεσού-Λευκωσίας από Παρασκευή μέχρι Κυριακή

 


Κλειστή λωρίδα στον αυτ/δρομο Λεμεσού-Λευκωσίας από Παρασκευή μέχρι Κυριακή

Κλειστή θα είναι η ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου μεταξύ εξόδου Πέρα Χωριού Νήσου-Κοτσιάτη και εξόδου Τσερίου- Χαλεπιανών, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το πρωί της Κυριακής, καθώς θα εκτελούνται εργασίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοίνωσε ότι από την Παρασκευή, 31/1/2025, από τις 21:00 μέχρι την

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γρανάδα, Ισπανία: Ψηφιακή οθόνη δείχνει θερμοκρασία 47°C καθώς η νότια ισπανική πόλη συνεχίζει να υποφέρει από το κύμα ακραίου καύσωνα. Anadolu/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τον 10ο αιώνα, ο Μεγάλος Βεζίρης της Περσίας έπαιρνε όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη (117.000 τόμοι) μαζί του, όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα, τους τόμους μετέφεραν καμήλες, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί προηγουμένως να βαδίζουν με... αλφαβητική σειρά!

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
18
Ιουλίου
2025
Διεθνής Ημέρα Νέλσον Μαντέλα

Γιορτάζουν : Αιμιλιανός, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία, Αιμίλιος

1826
Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας 400 Αιγύπτιοι συγκρούονται με ελληνική δύναμη υπό τους Χατζημιχαλή Νταλιάνη, Νικηταρά, Γιατράκο και Πορτογάλο Φιλέλληνα Αλμέιδα. Μετά από σκληρό αγώνα οι Αιγύπτιοι τρέπονται σε φυγή, εγκαταλείποντας 200 νεκρούς.
1918
Παρουσιάζεται στην Αθήνα με σημαντική επιτυχία η οπερέτα Βαφτιστικός του Θεόφραστου Σακελλαρίδη
1996
Αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε στα άνοιχτα του Ατλαντικού Ωκεανού όταν ένα αεροπλάνο τύπου 747-200 της TWA εξερράγη 15 λεπτά μετά την απογείωση του με προορισμό το Παρίσι. Νεκροί και οι 228 επιβαίνοντες.