Ερντογάν: Οι Ευρωπαίοι να λύσουν πρώτα τα προβλήματά τους


Ερντογάν: Οι Ευρωπαίοι να λύσουν πρώτα τα προβλήματά τους

Η εποχή της ανάμειξης της Δύσης στην περιοχή με τις τακτικές «διαίρει και βασίλευε» έχει τελειώσει, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στο 8ο Τακτικό Επαρχιακό Συνέδριο του κόμματός του στην Μερσίνη. Προέτρεψε τους Ευρωπαίους να λύσουν πρώτα τα προβλήματά τους και μετά να προσπαθήσουν να βάλουν τάξη στην περιοχή.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι «το παιχνίδι 100 ετών διασαλεύεται. Η εποχή της ανάμειξης της Δύσης στην

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ριάντ, Σαουδική Αραβία: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανταλλάσσει χειραψία με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, κατά τη διάρκεια τελετής υποδοχής. Bandar Algaloud/Courtesy of Saudi Royal Court/Reuters

Ήξερες ότι...

Οι άντρες της φυλής Walibri στην κεντρική Αυστραλία χαιρετιούνται μεταξύ τους πιάνοντας ο ένας το πέος του άλλου και όχι με την κλασσική χειραψία.

Σήμερα


Τετάρτη
14
Μαΐου
2025

Γιορτάζουν :Αριστοτέλης, Τέλης, Ισίδωρος, Ισιδώρα, Σιδέρης, Δώρα

1900
Αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1900 στο Παρίσι.
1928
Έναρξη εργασιών της Τράπεζας της Ελλάδος
2006
Ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης, ο Άρης επιστρέφει στην Α΄ Εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου, ύστερα από μια δύσκολη χρονιά που τον υποχρέωσε να αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική. Ο Άρης νίκησε στο τελευταίο του παιχνίδι την Κέρκυρα με 3-1 μπροστά σε 20.000 φιλάθλους του.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy