ΕΤΑΠ: Παράπονα για καθυστερήσεις στον έλεγχο διαβατηρίων στο αεροδρόμιο Πάφου

 


ΕΤΑΠ: Παράπονα για καθυστερήσεις στον έλεγχο διαβατηρίων στο αεροδρόμιο Πάφου

To φαινόμενο της καθυστέρησης κατά τον έλεγχο διαβατηρίων στον αερολιμένα Πάφου θέτει εκ νέου ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πάφου Κυριάκος Δρουσιώτης έπειτα από αρκετές, όπως αναφέρει, διαμαρτυρίες σε διοργανωτές ταξιδίων και σε φορείς του τουρισμού της Πάφου.

Σε αρκετές περιπτώσεις, δήλωσε  στο ΚΥΠΕ ο κ. Δρουσιώτης, στον διαβατηριακό έλεγχο υπάρχει ένα μόνο μέλος της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, με αποτέλεσμα η καθυστέρηση να είναι μεγάλη.

Η Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης, Marketing

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Κάιρο, Αίγυπτος: Ένα από τα τέσσερα χάλκινα αγάλματα λιονταριών που βρίσκονται στο τέλος της εμβληματικής γέφυρας Κάσρ Ελ Νιλ, η οποία συνδέει την κεντρική πλατεία Ταχρίρ με το νησί Ζαμαλέκ (στο βάθος). Αντιπροσωπείες από τη Χαμάς, το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Αίγυπτο για συνομιλίες. Khaled Desouki/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

«Θα είναι σαν να πάτε βόλτα στην εξοχή. Δεν θα χρειαστείτε καν όπλα» ήταν τα λόγια ενός εκ των διοικητών των συμμαχικών δυνάμεων, στη μάχη του Σομ, το 1916. Σε λιγότερο από μία ώρα, οι απώλειες των συμμάχων είχαν φτάσει τους 57.470 άντρες.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
7
Οκτωβρίου
2025

Γιορτάζουν :Βάκχος, Βάκχη, Βακχία, Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα, Σέργιος, Σεργία, Σεργιανή, Σεργιούλα

1820
Η Φιλική Εταιρεία αποφασίζει την επίσπευση της ενάρξεως της Επαναστάσεως και την κάθοδο του Υψηλάντη στην Πελοπόννησο.
1886
Καταργείται η δουλεία στην Κούβα.
1919
Ιδρύεται η KLM, η παλαιότερη σήμερα αεροπορική εταιρεία.
1949
Ιδρύεται η Λαϊκή Δημοκρατία της Ανατολικής Γερμανίας.
1958
Εκδηλώνεται πραξικόπημα στο Πακιστάν από τον πρόεδρο της χώρας, Ισκαντέρ Μιρζά.
1959
Η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης φωτογραφίζεται για πρώτη φορά, μέσω του σοβιετικού δορυφόρου Ορμπίτνικ 1.
1986
Εκδίδεται το πρώτο φύλλο της βρετανικής εφημερίδας The Independent.
2003
Ο καθηγητής του Δημοσίου Δικαίου στο ΑΠΘ Βασίλης Σκουρής γίνεται ο πρώτος Έλληνας πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.