Ποταμιά: «Πέταξε το κινητό και κάλυψε με μπογιά τα σημάδια από σφαίρες ο Τ/κ»


Ποταμιά: «Πέταξε το κινητό και κάλυψε με μπογιά τα σημάδια από σφαίρες ο Τ/κ»

Για άλλες 6 ημέρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης σε βάρος του Μεχμέτ Αλί Ουλουτσάι, ο οποίος συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από το λιμάνι της κατεχόμενης Κερύνειας με όχημα που έφερε σημάδια από σφαίρες και φέρεται να ομολόγησε ότι ενεπλάκη στο περιστατικό της 5ης Ιανουαρίου στην Ποταμιά.

Σημειώνεται ότι ο Ουλουτσάι αντιμετωπίζει κατηγορίες για «εμπορία προσώπων» και «παραβίαση στρατιωτικής ζώνης Α».

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στο «επαρχιακό δικαστήριο»

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ριάντ, Σαουδική Αραβία: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανταλλάσσει χειραψία με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, κατά τη διάρκεια τελετής υποδοχής. Bandar Algaloud/Courtesy of Saudi Royal Court/Reuters

Ήξερες ότι...

Οι άντρες της φυλής Walibri στην κεντρική Αυστραλία χαιρετιούνται μεταξύ τους πιάνοντας ο ένας το πέος του άλλου και όχι με την κλασσική χειραψία.

Σήμερα


Τετάρτη
14
Μαΐου
2025

Γιορτάζουν :Αριστοτέλης, Τέλης, Ισίδωρος, Ισιδώρα, Σιδέρης, Δώρα

1900
Αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1900 στο Παρίσι.
1928
Έναρξη εργασιών της Τράπεζας της Ελλάδος
2006
Ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης, ο Άρης επιστρέφει στην Α΄ Εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου, ύστερα από μια δύσκολη χρονιά που τον υποχρέωσε να αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική. Ο Άρης νίκησε στο τελευταίο του παιχνίδι την Κέρκυρα με 3-1 μπροστά σε 20.000 φιλάθλους του.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy