Φίτσο: Εξασφάλισε φυσικό αέριο από τη Ρωσία στη συνάντησή με τον Πούτιν

 


Φίτσο: Εξασφάλισε φυσικό αέριο από τη Ρωσία στη συνάντησή με τον Πούτιν

Ο σλοβάκος πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο δήλωσε σήμερα ότι εξασφάλισε φυσικό αέριο από τη Ρωσία για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της χώρας του, κατά τη συνάντηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου Βλαντίμιρ Πούτιν τον προηγούμενο μήνα στη Μόσχα.

«Έπρεπε να εξασφαλίσω τουλάχιστον φυσικό αέριο για τους οικιακούς καταναλωτές στη Σλοβακία. Και το έχουμε εξασφαλίσει», αναφέρει ο Φίτσο σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο Facebook, χωρίς να υπεισέλθει σε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Γρανάδα, Ισπανία: Ψηφιακή οθόνη δείχνει θερμοκρασία 47°C καθώς η νότια ισπανική πόλη συνεχίζει να υποφέρει από το κύμα ακραίου καύσωνα. Anadolu/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τον 10ο αιώνα, ο Μεγάλος Βεζίρης της Περσίας έπαιρνε όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη (117.000 τόμοι) μαζί του, όπου κι αν πήγαινε. Μάλιστα, τους τόμους μετέφεραν καμήλες, οι οποίες είχαν εκπαιδευτεί προηγουμένως να βαδίζουν με... αλφαβητική σειρά!

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
21
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

356 π.Χ.
Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν ένα από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.
1957
Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.
1969
Οι Neil Armstrong (Νηλ Άρμστρονγκ) και Buzz Aldrin (Όλντριν) πατούν πρώτοι στη Σελήνη με την αποστολή Απόλλων 11.
2007
Η αγγλική έκδοση του Χάρι Πότερ με τίτλο Harry Potter and the Deathly Hallows κυκλοφορεί σε όλον τον κόσμο.