ΥΠΕΞ: «Πρόωρη» η δημόσια συζήτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ


ΥΠΕΞ: «Πρόωρη» η δημόσια συζήτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ

Έχει τεράστια απόσταση η μετάβαση από το σύνθημα στην προσπάθεια υλοποίησης της ιδέας, ανέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, σε σχέση με μια ενδεχόμενη ένταξη της Κύπρου στο ΝΑΤΟ, λέγοντας πως θεωρεί τη δημόσια συζήτηση επί της κατάληξης και της πολιτικής πτυχής «πρόωρη». Εργαζόμαστε, είπε, να αυξηθεί η συμβατότητά μας με κράτη – μέλη του ΝΑΤΟ.

Ο κ. Κόμπος, ο οποίος ήταν ο κύριος ομιλητής, το βράδυ της Παρασκευής, σε

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία: Κόσμος απολαμβάνει την παραλία Recreio dos Bandeirantes κατά τη διάρκεια κύματος καύσωνα. Tercio Teixeira/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Ο Πάπας Ιωάννης ο 12ος και ο Αττίλας ο Ούνος πέθαναν και οι δύο την ώρα που έκαναν σεξ.

Σήμερα


Τετάρτη
12
Φεβρουαρίου
2025

Γιορτάζουν : Μελέτιος, Μελέτης, Μελετία, Μελετούλα, Μελετίνα, Πλωτίνος, Πλωτός, Πλωτή, Πλωτίνα, Πλωτίνη

1541
Ο Πέδρο ντε Βαλδίβια, κατακτητής της Χιλής, ιδρύει την πόλη Σαντιάγο, μετέπειτα πρωτεύουσα της λατινοαμερικανικής χώρας.
1922
Ίδρυση της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, αθλητικού σωματείου της Κύπρου.
1945
Υπογραφή της Συμφωνίας της Βάρκιζας με σκοπό τον τερματισμό του εμφύλιου πόλεμου μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και του ΕΑΜ.
1977
Συνομολογείται στη Βιέννη η συμφωνία Μακαρίου-Ντενκτάς επί του Κυπριακού. Δύο χρόνια αργότερα θα την διαδεχθεί η συμφωνία Κυπριανού-Ντενκτάς.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy