Ο «εφιάλτης» Μάρκο Ρούμπιο ξυπνά στην Άγκυρα


Ο «εφιάλτης» Μάρκο Ρούμπιο ξυπνά στην Άγκυρα

Έντονα ανήσυχη δείχνει η Τουρκία με την επιφαινόμενη επιλογή του σκληροπυρηνικού Μάρκο Ρούμπιο από τον Ντόναλντ Τραμπ για τη θέση του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, καθώς οι φιλο-ισραηλινές του θέσεις και η παλαιότερη στάση του ενάντια στην Τουρκία για την προμήθεια F-16 και τη Συρία αφήνουν περιορισμένα περιθώρια πλέον για βελτίωση των τουρκο-αμερικανικών σχέσεων.

Η προοπτική υπουργοποίησης του γερουσιαστή Μάρκο Ρούμπιο δημιουργεί επίσης προβληματισμό και για την κατεύθυνση της αμερικανικής

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία: Ένας καρναβαλιστής απολαμβάνει μια προ-καρναβαλική παρέλαση. Ricardo Moraes/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Τζον Γουέιν κέρδισε κάποτε από τον ιδιοκτήτη του το κόλεϊ, που ενσάρκωσε τη θρυλική τηλεοπτική Lassie, σε μία παρτίδα πόκερ.

Σήμερα


Τρίτη
18
Φεβρουαρίου
2025

Γιορτάζουν : Αγαπητός, Λέων, Λέοντας, Λεοντάριος, Λεοντάρης, Λεοντόκαρδος

1952
Επίσημη εισδοχή Ελλάδας και Τουρκίας, ως 13ο και 14ο μέλη στο ΝΑΤΟ.
1972
Ένα Learjet 25 της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας συνετρίβη έξω από τις ακτές του Μόντε Κάρλο. Και τα δύο μέλη του πληρώματος νεκροί.
2009
Αθήνα, η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας αποπειράθηκε βομβιστική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Citibank στη Ν. Κηφισιά.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy