Ξάφριζε φούρνους για ενάμιση χρόνο 53χρονος – Του πέρασαν χειροπέδες


Ξάφριζε φούρνους για ενάμιση χρόνο 53χρονος – Του πέρασαν χειροπέδες

Για σκοπούς διερεύνησης 19 υποθέσεων κλοπής, ληστείας, και διάρρηξης, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στην Λευκωσία, άντρας ηλικίας 53 ετών. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να διερευνά.

Ο 53χρονος ύποπτος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εκδόθηκε νωρίτερα την ίδια μέρα, μετά από στοιχεία που προέκυψαν σε σχέση με τις 19 υπό διερεύνηση υποθέσεις.

Πρόκειται για 16

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βαρκελώνη, Ισπανία: Ένα πανό με τη φράση «Τουρίστες, φύγετε, οι πρόσφυγες είναι ευπρόσδεκτοι» σε έναν τοίχο στο κέντρο της πόλης. Με περισσότερους από 18 εκατομμύρια τουρίστες να αναμένεται να επισκεφθούν την πόλη το 2024, η Βαρκελώνη δυσκολεύεται να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στα οικονομικά οφέλη του τουρισμού και τα προβλήματα του υπερπληθυσμού και της έλλειψης προσιτής στέγασης. Davide Bonaldo/Sopa Images/Rex/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Η κάρτα του διάσημου γκάνγκστερ Αλ Καπόνε έγραφε πως είναι πωλητής επίπλων.

Σήμερα


Τρίτη
27
Αυγούστου
2024

Γιορτάζουν : Αρκάδιος, Αρκάδης, Αρκαδία, Αρκάδα, Λυμπέρης, Λιμπέρης, Λιμπέριος, Λιβέριος, Λιβέρης, Οσιος, Οσία, Φανούριος, Φανούρης, Φάνης, Φανή, Φανουρία, Νούρης

443
Τα Βυζαντινά στρατεύματα ηττώνται στην Φιλιππούπολη από τους Ούννους του Αττίλα.
479 π.Χ
Η Μάχη των Πλαταιών: 100.000 Έλληνες υπό τον Σπαρτιάτη στρατηγό Παυσανία συντρίβουν 300.000 Πέρσες υπό τον στρατηγό Μαρδόνιο. Την ίδια μέρα διεξάγεται και η Ναυμαχία της Μυκάλης όπου ο Ελληνικός στόλος καταστρέφει τον Περσικό.
1906
Φονεύεται από Κομιτατζήδες ο Οπλαρχηγός Παπασταύρος Τσάμης κοντά στα Καλύβια Λάκκου (περιοχή όρους Βιτσίου).
2004
Η Μιρέλα Μανιάνι κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό στους Ολυμπιακούς αγωνές του 2004 στην Αθήνα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy