Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία – Κίτρινη προειδοποίηση για καύσωνα


Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία – Κίτρινη προειδοποίηση για καύσωνα

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με τη θερμοκρασία να ανέρχεται στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε για σήμερα κίτρινη προειδοποίηση η οποία τίθεται σε ισχύ η ώρα 11 και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Baghlan, Αφγανιστάν: Ένα μέλος της αντιναρκωτικής αστυνομίας καταστρέφει ένα χωράφι με παπαρούνες. Σχεδόν 2.430 εκτάρια χωραφιών έχουν καταστραφεί κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης για την εκκαθάριση της επαρχίας από τα ναρκωτικά. Anadolu/Getty Images

Ήξερες ότι...

Η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στη γη είναι -89,2 βαθμούς Κελσίου, στην Ανταρκτική το 1983.

Σήμερα


Τετάρτη
14
Αυγούστου
2024

Γιορτάζουν : Κανένας

1893
Η Γαλλία γίνεται η πρώτη χώρα που επιβάλει στους κατόχους αυτοκινήτων άδεια και αριθμό κυκλοφορίας.
1910
Στον Παναμά, αρχίζει η λειτουργία της Διώρυγας, μήκους τεσσάρων μιλίων, που ενώνει τον Ειρηνικό με τον Ατλαντικό Ωκεανό.
1920
Η Αμβέρσα, με νωπές ακόμα τις πληγές του πολέμου, υποδέχεται τους 7ους Ολυμπιακούς Αγώνες.
1935
Στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος Ρούσβελτ υπέγραψε το νόμο περί καθιέρωσης Κοινωνικών Ασφαλίσεων, εκπληρώνοντας την προεκλογική υπόσχεση που είχε δώσει το 1932.
1947
Ακριβώς τα μεσάνυχτα το Πακιστάν και η Ινδία αποκτούν την ανεξαρτησία τους από τη Βρετανία. Το Πακιστάν τιμά την επέτειο στις 14 Αυγούστου, ενώ η Ινδία στις 15 Αυγούστου
1996
Δολοφονείται ο Σολωμός Σολωμού, στην Πράσινη Γραμμή της κατεχόμενης Κύπρου από Τούρκους στρατιώτες.
2005
Αεροσκάφος τύπου Boeing 737-300 της κυπριακής εταιρείας Helios Airways προερχόμενο από Λάρνακα συντρίβεται σε ακατοίκητη περιοχή στο Γραμματικό Αττικής, παρασύροντας στο θάνατο 121 επιβαίνοντες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy