ΟΝΕΚ: Διενέργεια διαγωνισμού για αγορά συμβουλευτικών υπηρεσιών


ΟΝΕΚ: Διενέργεια διαγωνισμού για αγορά συμβουλευτικών υπηρεσιών

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της Υπηρεσίας Καθοδήγησης Καριέρας του ΟΝΕΚ, που συμβάλει στην προετοιμασία των νέων για σχεδιασμό της δικής τους διαδρομής καριέρας, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου ανακοίνωσε τη διενέργεια διαγωνισμού για την αγορά υπηρεσιών από Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Η Υπηρεσία Καθοδήγησης Καριέρας αναπτύχθηκε από τον ΟΝΕΚ προκειμένου ο Οργανισμός να ανταποκριθεί στην ανάγκη για σωστή καθοδήγηση των νέων, βοηθώντας και συμβουλεύοντάς τους στη διαδικασία επιλογής εκπαιδευτικής και επαγγελματικής

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ningbo, Κίνα: Ο άνθρακας ταξινομείται σε σωρούς σε μια αυλή άνθρακα στο λιμάνι του Ningbo, στην ανατολική επαρχία Zhejiang της Κίνας. AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Ο αναπτήρας εφευρέθηκε πριν από τα σπίρτα.

Σήμερα


Πέμπτη
18
Ιουλίου
2024
Διεθνής Ημέρα Νέλσον Μαντέλα

Γιορτάζουν : Αιμιλιανός, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία, Αιμίλιος

1826
Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας 400 Αιγύπτιοι συγκρούονται με ελληνική δύναμη υπό τους Χατζημιχαλή Νταλιάνη, Νικηταρά, Γιατράκο και Πορτογάλο Φιλέλληνα Αλμέιδα. Μετά από σκληρό αγώνα οι Αιγύπτιοι τρέπονται σε φυγή, εγκαταλείποντας 200 νεκρούς.
1918
Παρουσιάζεται στην Αθήνα με σημαντική επιτυχία η οπερέτα Βαφτιστικός του Θεόφραστου Σακελλαρίδη
1996
Αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε στα άνοιχτα του Ατλαντικού Ωκεανού όταν ένα αεροπλάνο τύπου 747-200 της TWA εξερράγη 15 λεπτά μετά την απογείωση του με προορισμό το Παρίσι. Νεκροί και οι 228 επιβαίνοντες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy