Έραψε το κοστούμι του και ανακοινώνεται στην Κεντρική ο Πατσαλίδης


Έραψε το κοστούμι του και ανακοινώνεται στην Κεντρική ο Πατσαλίδης

Οι πιθανότητες παραμονής του Κωνσταντίνου Ηροδότου στο τιμόνι της Κεντρικής Τράπεζας εκμηδενίστηκαν τις τελευταίες μέρες, ενώ φαίνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει αποφασίσει για το ποιος θα τον διαδεχτεί και είναι θέμα ωρών οι σχετικές ανακοινώσεις.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και έχοντας κατά νου τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής, που είχε κάνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την πρώτη συγκρότηση του Υπουργικού του Συμβουλίου, και σε μικρότερο βαθμό κατά τον μίνι

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Nashville, Τενεσί: Ακτιβιστές για τη μεταρρύθμιση των όπλων συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα της γερουσίας της πολιτείας για να διαμαρτυρηθούν ενάντια σε ένα μέτρο που θα εξουσιοδοτούσε δασκάλους, διευθυντές και άλλο προσωπικό των σχολείων να φέρουν κρυφά όπλο στους χώρους του σχολείου. Seth Herald/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Τόμας Έντισον, ο εφευρέτης της ηλεκτρικής λάμπας, φοβόταν το σκοτάδι!

Σήμερα


Κυριακή
14
Απριλίου
2024

Γιορτάζουν : Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

1865
Πυροβολείται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν και πεθαίνει την επόμενη μέρα.
1912
Στο παρθενικό του ταξίδι, το υπερωκεάνειο Τιτανικός συγκρούεται με παγόβουνο στον Βόρειο Ατλαντικό, παρασύροντας στο θάνατο 1500 επιβάτες.
1981
Το Διαστημικό Λεωφορείο Columbia προσγειώνεται στη Βάση Edwards στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς την πρώτη του αποστολή διάρκειας 54,5 ωρών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy