Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου: Το όνομα του δωρητή Νικόλαου Μούντη σε αίθουσα


Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου: Το όνομα του δωρητή Νικόλαου Μούντη σε αίθουσα

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η τελετή ονοματοδότησης της κεντρικής αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου Στροβόλου, προς τιμή του δωρητή του χώρου, Νικόλαου Μούντη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου, το διατηρητέο κτίριο ανεγέρθηκε το 1915 και λειτούργησε αρχικά ως σχολείο, ενώ πολύ αργότερα στέγασε τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Στροβόλου και μετέπειτα του Δήμου Στροβόλου, μέχρι και την ανέγερση του Δημοτικού Μεγάρου Στροβόλου επί της λεωφόρου Στροβόλου το 2001.

Την τελετή ονοματοδότησης

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Παρενόχληση: Τον θεό τους δεν έχουν μερικές φορές οι τουρίστες.33 ανθρώπους έδωσε στην αστυνομία το τμήμα Περιβάλλοντος της Χαβάης καθώς οι εικονιζόμενοι δεν δίστασαν να πάρουν στο κυνήγι (κολυμπώντας) ένα κοπάδι άγριων δελφινιών στο Honanau Bay με σκοπό μάλλον να ζήσουν αυθεντικές στιγμές. (Hawaii Department of Land and Natural Resources via AP)

Ήξερες ότι...

Το τελευταίο μέλος της οικογένειας Βοναπάρτη, ο Τζερόμ Ναπολέων Βοναπάρτης, πέθανε το 1945, όταν μπερδεύτηκε στο λουρί του σκύλου του και έπεσε στο έδαφος.

Σήμερα


Σάββατο
1
Απριλίου
2023

Γιορτάζουν : Κανένας

1918
Ιδρύεται η Βρετανική Βασιλική Αεροπορία (ΡΑΦ), με στόλο 998 αεροπλάνων.
1924
Ο Αδόλφος Χίτλερ καταδικάζεται σε 5ετή φυλάκιση για τη συμμετοχή του στο κίνημα που έμεινε στην Ιστορία ως Πραξικόπημα της μπιραρίας, θα εκτίσει όμως μόνο 9 μήνες.
1955
Η οργάνωση ΕΟΚΑ ξεκινά ένοπλο αγώνα για ανεξαρτησία της Κύπρου από το Ηνωμένο Βασίλειο και ένωση με την Ελλάδα.
1976
Ιδρύεται η εταιρεία πληροφορικής Apple.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy