Σοκάρει η Κωνσταντίνα για τον εμμονικό θαυμαστή της – «Νόμιζε ότι είχαμε σχέση και τον χώρισα»

 


Σοκάρει η Κωνσταντίνα για τον εμμονικό θαυμαστή της – «Νόμιζε ότι είχαμε σχέση και τον χώρισα»

Στο «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης, 2 Δεκεμβρίου η Κωνσταντίνα, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού.

Η Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αναφέρθηκε στον εμμονικό θαυμαστή που είχε αλλά και για την 25χρονη κόρη της.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη με αυτά που έχω κάνει. Έχω φύγει από μεγάλες πίστες εδώ και χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Παρίσι, Γαλλία: Οι πρόεδροι της Ουκρανίας και της Γαλλίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Εμανουέλ Μακρόν, συναντώνται στο Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων. Eliot Blondet -Pool/SIPA/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Βιετνάμ σημαίνει Κράτος του Νότου.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
3
Δεκεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Γιορτάζουν : Γλυκέριος, Γλυκερός

1818
Το Ιλινόι γίνεται η 21η Πολιτεία των Η.Π.Α.
1944
Δεκεμβριανά: Διαδήλωση του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου στην Αθήνα καταλήγει σε αιματηρά επεισόδια. Ξεκινά η σύγκρουση των "Δεκεμβριανών" που θα διαρκέσει 33 ημέρες και θα αφήσει πίσω δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και εγκλήματα ανείπωτης φρίκης.