Ανδρέας Γιόρτσιος: Η συγκινητική ανάρτηση για τη σκυλίτσα του που «έφυγε» από τη ζωή

 


Ανδρέας Γιόρτσιος: Η συγκινητική ανάρτηση για τη σκυλίτσα του που «έφυγε» από τη ζωή

Την αγαπημένη του σκυλίτσα αποχαιρέτησε πριν λίγες ημέρες ο Ανδρέας Γιόρτσιος, όπως έκανε γνωστό μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα.

Ο αγαπημένο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωστοποίησε πως μετά από 12 χρόνια, η αγαπημένη του Alegria «έφυγε» από τη ζωή, ύστερα από περιπέτεια με την υγεία της.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων χθες Σάββατο, 4 Οκτωβρίου θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του, συγκινώντας με όσα έγραψε για την Alegria του.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Αγγλία: Η Ντέμπορα Τέρνες, πρώην επικεφαλής του BBC News, μιλά στα μέσα ενημέρωσης έξω από το Broadcasting House. Η Τέρνες και ο γενικός διευθυντής του οργανισμού, Τιμ Ντέιβι, παραιτήθηκαν έπειτα από κατηγορίες ότι το BBC υπήρξε μεροληπτικό στην κάλυψή του για τον Ντόναλντ Τραμπ, τον πόλεμο στη Γάζα και τα ζητήματα που αφορούν τα διεμφυλικά άτομα. Leon Neal/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το 1756 ο μάγειρας του Ρισελιέ ετοίμαζε το γεύμα στο λιμάνι του Μαχόν για να γιορτάσουν οι Γάλλοι τη νίκη κατά των βρετανών στη ναυμαχία της Μινόρκας (1756). Το γεύμα περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, σάλτσα από κρέμα και αυγά. Όταν ο σεφ συνειδητοποίησε ότι του τελείωσε η κρέμα, έβαλε αντί αυτής λάδι και την ονόμασε Μαχονέζ. Ήταν η πρώτη μαγιονέζα.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
12
Νοεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1940
Μετά από την οικτρή ιταλική επιθετική αποτυχία στο Βορειοηπειρωτικό Μέτωπο, ο Χίτλερ εκδίδει την πρώτη του εμπιστευτική διαταγή γενικών κατευθύνσεων με αριθμό 18 προς το Γενικό Επιτελείο του, για την εκπόνηση πολεμικού σχεδίου και την προπαρασκευή επίθεσης εναντίον της Ελλάδας.