ΑΡΗΣ: Πρώτη ΗΤΤΑ, το μάθημα, και η αντίδραση

 


ΑΡΗΣ: Πρώτη ΗΤΤΑ, το μάθημα, και η αντίδραση

Στην Λάρνακα σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Άρη στο πρωτάθλημα που πλέον έχει συγκάτοικους στην κορυφή.

Οι «πράσινοι» της Λεμεσού μπήκαν στον αγώνα αποφασισμένοι να κάνουν το δικό τους παιχνίδι και προηγήθηκαν νωρίς με τον Μακόσλαντ, που φαίνεται να βρήκε τα πατήματα του.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τον Άρη αφού λίγο οι κάρτες, λίγο το πέναλτι για την ΑΕΚ χάλασε το μυαλό των παικτών του Ράτκοφ, κάτι

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αμριτσάρ, Ινδία: Ένας καλλιτέχνης βάζει τις τελευταίες πινελιές σε μια ζωγραφιά του Βλαντιμίρ Πούτιν, δίπλα σε πορτρέτα των 14 πρωθυπουργών της Ινδίας από την ανεξαρτησία της χώρας, ενόψει της επίσημης επίσκεψης του Ρώσου προέδρου. Narinder Nanu/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τελ Αβίβ σημαίνει Λόφος της Άνοιξης.

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
7
Δεκεμβρίου
2025
Διεθνής Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας

Γιορτάζουν : Αμβρόσιος, Αμβρόσης, Αμβροσία

1787
Το Ντελάγουερ γίνεται η πρώτη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Η.Π.Α.
1974
Επιστροφή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄στην Κύπρο μετά το φασιστικό πραξικόπημα της ελλαδικής Χούντας [15 Ιουλίου 1974] και την τούρκικη εισβολή [20 Ιουλίου 1974]. Παρά και την τυπικά πλέον αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης πραγμάτων στο νησί η Τουρκία επιμένει να έχει υπό την κατοχή της το 36% του κυπριακού εδάφους, αποδεικνύοντας τις επεκτατικές γεωστρατηγικές βλέψεις της, οι οποίες συνάδουν πλήρως με την εξυπηρέτηση των αμερικάνικων συμφερόντων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.