Καράβας για τον δημοσιογράφο που σχολίασε τη σύζυγό του: Η ευγένεια εκφράζεται σαν αδυναμία και η προσβολή σαν γνώμη


Καράβας για τον δημοσιογράφο που σχολίασε τη σύζυγό του: Η ευγένεια εκφράζεται σαν αδυναμία και η προσβολή σαν γνώμη

Καράβας για τον δημοσιογράφο που σχολίασε αρνητικά τη σύζυγό του: Η ευγένεια εκφράζεται σαν αδυναμία και η προσβολή σαν γνώμη

Ο Γιώργος Καράβας έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ εξέφρασε την ενόχλησή του για τα σχόλια που άκουσε η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού. Πρόσφατα, δημοσιογράφος μίλησε για εκείνη, ενοχλημένος καθώς τόνισε πως «δεν γίνεται μια τεχνήτρια νυχιών να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση».

Αφορμή για το σχόλιό του

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λωρίδα της Γάζας: Φωτογραφία που τραβήχτηκε από την ισραηλινή πλευρά των συνόρων με τη Γάζα δείχνει κατεστραμμένα κτίρια στον βόρειο τομέα της πολιορκημένης παλαιστινιακής περιοχής. Jack Guez/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι ο αρακάς.

Σήμερα


Κυριακή
25
Μαΐου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1521
Τερματίζεται η Δίαιτα της Βορμς όταν ο Κάρολος Ε, αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εκδίδει το Ένδικτο της Βορμς με το οποίο κρίνει παράνομο τον Μαρτίνο Λούθηρο.
1925
Η «Δίκη των Πιθήκων» στις ΗΠΑ: Ο Τζον Σκόουπς καταδικάζεται επειδή δίδασκε τη Θεωρία της Εξελίξεως του Δαρβίνου στο σχολείο.
1973
Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO, για να αντισταθεί στην στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy