Στη φυλακή 22χρονη για την κακοποίηση 21 βρεφών σε παιδικούς σταθμούς του Λονδίνου-«Ο χειρότερος τύπος ανθρώπου»

 


Στη φυλακή 22χρονη για την κακοποίηση 21 βρεφών σε παιδικούς σταθμούς του Λονδίνου-«Ο χειρότερος τύπος ανθρώπου»
Μια 22χρονη που εργαζόταν σε παιδικό σταθμό του Λονδίνου καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκιση μετά την καταδίκη της για κακοποίηση 21 βρεφών. Στις πράξεις της συμπεριλαμβάνονται τσιμπήματα, σπρωξίματα παιδιών και κλοτσιές στο πρόσωπο ενός μικρού αγοριού. Η Ροξάνα Λέκα, από το Hounslow στο δυτικό Λονδίνο, δέχτηκε επτά κατηγορίες για σκληρότητα σε βάρος ατόμου κάτω των 16 ετών και καταδικάστηκε για άλλες 14 κατηγορίες από ενόρκους στο δικαστήριο Kingston Crown Court τον

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μουμπάι, Ινδία: Ένας τεχνίτης βάζει τις τελευταίες πινελιές σε ένα άγαλμα της ινδουιστικής θεάς Ντούργκα σε εργαστήριο, κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Durga Puja. Rajanish Kakade/AP

Ήξερες ότι...

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επικής ταινίας Η Βίβλος, ο σκηνοθέτης Τζον Χιούστον δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε ο Θεός, αλλά εγώ δυσκολεύομαι πολύ».

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
30
Σεπτεμβρίου
2025
Διεθνής Ημέρα Μετάφρασης

Γιορτάζουν : Στρατόνικος, Στράτος, Στρατής, Στρατονίκης, Στρατονίκιος

1867
Τα νησιά Μίντγουεϊ γίνονται επίσημα αμερικανικό έδαφος.
1877
Ιδρύεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.
1938
Οι πρωθυπουργοί της Βρετανίας και της Γαλλίας, Νέβιλ Τσάμπερλεϊν και Εντουάρ Νταλαντιέ αντίστοιχα, υπογράφουν με τον Χίτλερ τη Συμφωνία του Μονάχου.
1951
Αδιέξοδο δημιουργείται από τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, αφού δεν επιτρέπουν σε κανένα κόμμα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
1954
Τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ καταλήγουν σε συμφωνία για τον επανεξοπλισμό και την είσοδο της Δυτικής Γερμανίας στη συμμαχία.
1961
Στρατιωτική εξέγερση πετυχαίνει τη διάλυση της ένωσης της Συρίας με την Αίγυπτο.
1965
Ταραχές ξεσπούν στην Ινδονησία, με περισσότερο από 1.000.000 νεκρούς, έπειτα από αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος από υποστηρικτές του Κομμουνιστικού κόμματος.
1993
Στη δυτική Ινδία, πάνω από 6.000 είναι οι νεκροί από τον καταστροφικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που διαρκεί πέντε λεπτά.