Απαντά ο Νετανιάχου στις θεωρίες που εμπλέκουν το Ισραήλ με τη δολοφονία Κερκ-«Αηδιαστικά ψέματα, ίσως τα υποκινεί το Κατάρ»

 


Απαντά ο Νετανιάχου στις θεωρίες που εμπλέκουν το Ισραήλ με τη δολοφονία Κερκ-«Αηδιαστικά ψέματα, ίσως τα υποκινεί το Κατάρ»
Θεωρίες συνομωσίας που συνδέουν το Ισραήλ με τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ, πριν μερικές ημέρες σε πανεπιστήμιο της Γιούτα, έχουν αναπτυχθεί και διακινούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την - ήπια - κριτική που ασκούσε τελευταία στις πολιτικές της κυβέρνησης Νετανιάχου. Σε μια από αυτές, μάλιστα, παρουσιάζεται μια συλλυπητήρια επιστολή που έστειλε ο αρχιραββίνος των Σεφαραδιτών Εβραίων, Νταβίντ Γιόσεφ στην οικογένεια του Ρεπουμπλικανού ακτιβιστή, να έχει ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου, οκτώ

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τόρκαμ, Πακιστάν: Αφγανοί πρόσφυγες περιμένουν την απέλασή τους καθώς φτάνουν με τα φορτηγά τους στα σύνορα Πακιστάν–Αφγανιστάν. Abdul Majeed/AFP/Getty

Ήξερες ότι...

Μέχρι το 1840, τα προφυλακτικά κατασκευάζονταν από έντερα ζώων και κύστες ψαριών σε εργοστάσιο όπου δούλευαν μικρά κορίτσια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
19
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Σαββάτιος, Σάββατος, Σαββάτης, Σαββατία, Σαββατίνα, Σαββάτα, Σαββάτη, Σαββάτω

1941
Ο γερμανικός στρατός καταλαμβάνει το Κίεβο μετά από 45 μέρες μαχών. Την ίδια μέρα, στο Ιράν, οι Βρετανοί καταλαμβάνουν την Τεχεράνη.
1970
Ο Έλληνας φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα, διαμαρτυρόμενος κατά της Χούντας στην Ελλάδα.
1983
Η νησιωτική χώρα της Καραϊβικής Άγιος Χριστόφορος και Νέβις ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
1995
Η Κροατία αποφασίζει να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των Σέρβων και συμφωνεί με τη Βοσνία ότι μέσω πολιτικού διαλόγου θα διευθετηθεί το εδαφικό.
2002
Απόπειρα πραξικοπήματος σημειώνεται στην Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ ο Πρόεδρος Λοράν Μπαγκμπό απουσιάζει στην Ιταλία. Στη διάρκεια των συγκρούσεων σκοτώνονται δεκάδες ατόμων, ανάμεσά τους και ο πρώην δικτάτορας Ρομπέρ Γκουέι.
2006
Πραξικόπημα στην Ταϊλάνδη. Την εξουσία καταλαμβάνει ο Στρατηγός Σόντι Μπουνγιαρατγκλίν.