Σοκ στο Βέλγιο-Δεκαεξάχρονος σκότωσε τη μητέρα και την αδελφή του και έβαλε φωτιά στο σπίτι τους

 


Σοκ στο Βέλγιο-Δεκαεξάχρονος σκότωσε τη μητέρα και την αδελφή του και έβαλε φωτιά στο σπίτι τους

Σε κατάσταση σοκ η τοπική κοινωνία του Χάσροντε στο Βέλγιο, μετά την αποκάλυψη ότι ο 16χρονος γιος μιας Ουκρανής πρόσφυγα ομολόγησε τη δολοφονία της ίδιας και της εξάχρονης κόρης της, πριν βάλει φωτιά στο σπίτι τους για να καλύψει τα ίχνη του. Ο πατέρας της οικογένειας πολεμά στο μέτωπο της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με την Εισαγγελία της Λουβέν, ο ανήλικος φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του, 46 ετών, και

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
22
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα

1587
Μία δεύτερη ομάδα Άγγλων αποίκων φτάνει στο νησί Ρόανοκ στη Βόρεια Καρολίνα σε μια προσπάθεια επανίδρυσης της ερημωμένης αποικίας.
1613
Ενθρονίζεται ο Μιχαήλ Φιοντόροβιτς Ρομάνοβ στη Μόσχα ως «Μιχαήλ Α, τσάρος πάσης Ρωσίας».
1812
Κατά τη διάρκεια των Ναπολεόντειων Πολέμων διεξάγεται ο Πόλεμος των Χερσονήσων, στο πλαίσιο του οποίου οι αγγλικές δυνάμεις υπό την ηγεσία του Άρθουρ Γουέλσλι (μετέπειτα Δούκα του Ουέλλινγκτον) νικούν τις γαλλικές στη Σαλαμάνκα της Ισπανίας.
1962
Κακή αρχή για το Πρόγραμμα Μάρινερ: το Μάρινερ 1 καταστρέφεται 293 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευσή του.