Wall Street Journal: Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει μείωση 50-65% στους δασμούς στην Κίνα

 


Wall Street Journal: Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει μείωση 50-65% στους δασμούς στην Κίνα

Η αμερικανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης του ύψους των δασμών σε εισαγωγές κινεζικών προϊόντων σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των εντάσεων με το Πεκίνο, ανέφεραν σήμερα μια πηγή του Λευκού Οίκου και η Wall Street Journal.

Οι δασμοί στην Κίνα είναι πιθανό να μειωθούν μεταξύ 50% και 65%, τόνισε η αμερικανική εφημερίδα επικαλούμενη αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.

Πηγή με γνώση του θέματος είπε σύμφωνα με το Reuters ότι η αμερικανική

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Κάτοικοι εγκαταλείπουν τη βόρεια Γάζα μετά την εντολή των ισραηλινών δυνάμεων για εκκένωση προς τον νότο. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το «Σύστημα Συντεταγμένων», παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σ’ ένα ταβάνι με πλακάκια.

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
14
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Θεοκλής, Θεοκλέας, Θεόκλεια, Σταύρος, Σταυριανός, Σταυρούλα, Σταυριανή, Σταυρία

1812
Οι πρώτοι Γάλλοι στρατιώτες του Ναπολέοντα εισέρχονται στη Μόσχα.
1829
Υπογράφεται η Συνθήκη της Ανδριανούπολης ανάμεσα στην Ρωσική και την Οθωμανική Αυτοκρατορία
1960
Ιδρύεται ο Οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγών Κρατών (ΟΠΕΚ),από το: Ιράκ, Ιράν, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία και τη Βενεζουέλα .
2003
Οι Σουηδοί απορρίπτουν με δημοψήφισμα την ένταξή τους στο μηχανισμό του ευρώ και συνεπώς την εισαγωγή του νέου νομίσματος στη χώρα τους.