Συνέλαβαν 14 υπόπτους για την πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε 78 αθρώπους στην Τουρκία

 


Συνέλαβαν 14 υπόπτους για την πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε 78 αθρώπους στην Τουρκία

Δεκατέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν και οι οκτώ από αυτούς παραπέμφθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα στο πλαίσιο της έρευνας για την πυρκαγιά σε ξενοδοχείο χιονοδρομικού κέντρου, που στοίχισε τη ζωή σε 78 ανθρώπους, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Η πυρκαγιά ξέσπασε τη νύχτα της Τρίτης στο ξενοδοχείο του χιονοδρομικού κέντρου του Καρτάλκαγια και από την έρευνα αποκαλύφθηκαν μια σειρά παραλείψεων καθώς και ελλιπή μέτρα ασφαλείας και συναγερμού.

Η έρευνα επικεντρώνεται στους υπευθύνους του

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Κάιρο, Αίγυπτος: Ένα από τα τέσσερα χάλκινα αγάλματα λιονταριών που βρίσκονται στο τέλος της εμβληματικής γέφυρας Κάσρ Ελ Νιλ, η οποία συνδέει την κεντρική πλατεία Ταχρίρ με το νησί Ζαμαλέκ (στο βάθος). Αντιπροσωπείες από τη Χαμάς, το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Αίγυπτο για συνομιλίες. Khaled Desouki/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

«Θα είναι σαν να πάτε βόλτα στην εξοχή. Δεν θα χρειαστείτε καν όπλα» ήταν τα λόγια ενός εκ των διοικητών των συμμαχικών δυνάμεων, στη μάχη του Σομ, το 1916. Σε λιγότερο από μία ώρα, οι απώλειες των συμμάχων είχαν φτάσει τους 57.470 άντρες.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
7
Οκτωβρίου
2025

Γιορτάζουν :Βάκχος, Βάκχη, Βακχία, Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα, Σέργιος, Σεργία, Σεργιανή, Σεργιούλα

1820
Η Φιλική Εταιρεία αποφασίζει την επίσπευση της ενάρξεως της Επαναστάσεως και την κάθοδο του Υψηλάντη στην Πελοπόννησο.
1886
Καταργείται η δουλεία στην Κούβα.
1919
Ιδρύεται η KLM, η παλαιότερη σήμερα αεροπορική εταιρεία.
1949
Ιδρύεται η Λαϊκή Δημοκρατία της Ανατολικής Γερμανίας.
1958
Εκδηλώνεται πραξικόπημα στο Πακιστάν από τον πρόεδρο της χώρας, Ισκαντέρ Μιρζά.
1959
Η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης φωτογραφίζεται για πρώτη φορά, μέσω του σοβιετικού δορυφόρου Ορμπίτνικ 1.
1986
Εκδίδεται το πρώτο φύλλο της βρετανικής εφημερίδας The Independent.
2003
Ο καθηγητής του Δημοσίου Δικαίου στο ΑΠΘ Βασίλης Σκουρής γίνεται ο πρώτος Έλληνας πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.