LIVE: Νέα διαρροή από το State Department-Κάνει λόγο για επίθεση του Ισραήλ στα ιρανικά εδάφη τις επόμενες ώρες


Στις φλόγες η Μέση Ανατολή με το Ισραήλ να συνεχίζει το ανελέητο σφυροκόπημα της Γάζας και του Λιβάνου, ενώ θέμα χρόνου θεωρείται η επίθεσή του στο Ιράν, επιφέροντας τρομακτικές συνέπειες.

Ο Νετανιάχου, θα απευθύνει νέο διάγγελμα σήμερα για τον ένα χρόνο από την εισβολή της Χαμάς στα ισραηλινά εδάφη, ενώ ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ απείλησε το Ιράν με επιδρομές ανάλογες εκείνων που σημειώνονται σε Γάζα και Λίβανο.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία: Κόσμος απολαμβάνει την παραλία Recreio dos Bandeirantes κατά τη διάρκεια κύματος καύσωνα. Tercio Teixeira/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Ο Πάπας Ιωάννης ο 12ος και ο Αττίλας ο Ούνος πέθαναν και οι δύο την ώρα που έκαναν σεξ.

Σήμερα


Κυριακή
16
Φεβρουαρίου
2025

Γιορτάζουν : Πάμφιλος, Παμφύλη, Παμφίλη, Σέλευκος, Σελεύκα, Σελεύκη, Σελεύκεια

1816
Αποβιβάζεται στην Κέρκυρα ο Τόμας Μέτλαντ, Ύπατος Αρμοστής των Ιονίων Νήσων.
1918
Η Αυστριακή κυβέρνηση χορηγεί αμνηστία στους Ναζί, συμπεριλαμβανομένων και των καταδικασθέντων για τη δολοφονία του Ντόλους. Ο φιλοναζιστής Ζάις Ίνγκβαρτ αναλαμβάνει υπουργός.
1943
Τα Ιταλικά στρατεύματα κατοχής στην περιοχή της Ελασσόνας εκτελούν 140 κατοίκους του Δομένικου και της γύρω περιοχής, λεηλατούν, πυρπολούν και καταστρέφουν εκ θεμελίων το χωριό αφήνοντας ανέπαφη μόνο την εκκλησία.
1985
Εγκαινιάζεται από τον πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy