M. Δρουσιώτης: Σε εξέλιξη επικοινωνιακή προσπάθεια απαξίωσης μου, η αλήθεια θα επικρατήσει

 


M. Δρουσιώτης: Σε εξέλιξη επικοινωνιακή προσπάθεια απαξίωσης μου, η αλήθεια θα επικρατήσει
Για επικοινωνιακή προσπάθεια απαξίωσης και εξευτελισμού του, κάνει λόγο ο συγγραφέας και δημοσιογράφος, Μακάριος Δρουσιώτης, ο οποίος τονίζει πως στο τέλος θα επικρατήσει η αλήθεια. Όπως έγραψε σε ανάρτηση του, «βρίσκεται σε εξέλιξη μια επικοινωνιακή προσπάθεια απαξίωσης, ακόμη και εξευτελισμού μου. Ασφαλώς και ένας άνθρωπος από μόνος του βρίσκεται σε μειονεκτική θέση απέναντι από αυτή τη λαίλαπα». «Να διαβεβαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστευτήκαν μέχρι τώρα ότι ξέρω τη λέω και τι κάνω.

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Φουτζίν, Κίνα: Ο Γαλαξίας πάνω από τη Φουτζίν, στην επαρχία Χεϊλονγκτζιάνγκ της βορειοανατολικής Κίνας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Η χειραψία παλιά γινόταν για να δείχνει κανείς πως είναι άοπλος!

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
26
Ιουλίου
2026

Γιορτάζουν : Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Έρση, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Βίβιαν, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

1469
Πόλεμος των Ρόδων: Διεξάχεται η Μάχη του Έντζκοτ Μουρ ανάμεσα στον Οίκο των Λάνκαστερ και στον Οίκο της Υόρκης.
1822
Μάχη στα Δερβενάκια, κατά την οποία οι μικρές επαναστατικές δυνάμεις υπό το Θ. Κολοκοτρώνη διαλύουν τη Στρατιά του Δράμαλη, τρέποντας τα υπολείμματά της σε άτακτη φυγή.
1876
Αρχίζει η ανασκαφή των Μυκηνών από τον Schliemann.
1953
Το Τάγμα ΕΚΣΕ στην Κορέα αποκρούει ισχυρή κινεζική επίθεση στην τοποθεσία Πικέιομγ Νιόγκ.
1956
Αίγυπτος: Ο Νάσερ εθνικοποιεί την Διώρυγα του Σουέζ.
1974
Οι Τούρκοι, παρά την ανακωχή που υπογράφηκε, συνεχίζουν την ενίσχυση των δυνάμεών τους στην Κύπρο, μέσω του λιμένα της Κερύνειας.