Δεν ενημερώθηκε από Αστυνομία ο Βαφεάδης για κόντρες στην Αγλαντζιά-«Δεν έχω ενημέρωση για σύστημα παρακολούθησης»

 


Δεν ενημερώθηκε από Αστυνομία ο Βαφεάδης για κόντρες στην Αγλαντζιά-«Δεν έχω ενημέρωση για σύστημα παρακολούθησης»

Έσβησε στην άσφαλτο ο άτυχος Κυριάκος Αντωνίου, από τον Άγιο Δομέτιο, έπειτα από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Λάρνακος, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σε ανάρτηση του αναφερόμενος στο δυστύχημα ο Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς, Ανδρέας Κωνσταντίνου, κατήγγειλε πίστα ταχύτητας και κόντρες στη λεωφόρο Λάρνακος, ενώ ανέφερε πως το πρόβλημα στην περιοχή επισημάνθηκε στην Αστυνομία αρκετές φορές.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία του Συμβούλιου Οδικής Ασφάλειας, ο υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης,

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ντόρσετ, Αγγλία: Ο «Γίγαντας των Συνεπειών», ένα κοινοτικό έργο τέχνης, αποκαλύπτεται δίπλα στον Γίγαντα του Σερν. David Levene/The Guardian

Ήξερες ότι...

Ο σερ Μάιλς Πάτριτζ έπαιξε με τον Ερρίκο Η’ στα ζάρια τις καμπάνες της εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Τελικά, κέρδισε ο πρώτος και πήρε το βραβείο του.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
10
Σεπτεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας

Γιορτάζουν : Εραστός, Εράστη, Κλημεντίνη, Κλήμης, Μηνοδώρα, Μητροδώρα, Πουλχερία, Πουλχερίνα

1925
Υπογράφεται και δημοσιεύεται το πρώτο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας (αβασιλεύτου), που τίθεται αμέσως σε ισχύ.