Ποινή φυλάκισης επτά ετών σε 30χρονο για 333 γραμμάρια κοκαΐνη και κάνναβης

 


Ποινή φυλάκισης επτά ετών σε 30χρονο για 333 γραμμάρια κοκαΐνη και κάνναβης

Ποινή φυλάκισης εφτά ετών επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε 30χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Ο 30χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο, στη Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητα κοκαΐνης μεικτού βάρους 333 γραμμαρίων και μικρή ποσότητα κάνναβης.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).

Υπενθυμίζεται πως η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νότιο Ισραήλ: Ένας υπερ-ορθόδοξος Εβραίος μιλά με έναν στρατιώτη σε στάση λεωφορείου κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας. Abir Sultan/EPA

Ήξερες ότι...

Μπανγκόκ σημαίνει «Χωριό που βρίσκεται δίπλα σε ρυάκι».

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
22
Νοεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Βαλέριος, Βαλεριανός, Βαλεριάνα, Βαλέρια, Βάλιος, Βάλια, Σεσίλια, Κεκίλια, Κικίλια, Φιλήμων, Φιλήμονας, Φιλημονή, Φιλημόνα, Φλημόνα

1699
Υπογράφεται η Συνθήκη του Πρεομπραζένσκογιε ανάμεσα στη Ρωσία, τη Δανία, τη Σαξονία και την Πολωνο-Λιθουανική Κοινοπολιτεία. Σε εφαρμογή της συνθήκης, ξεκινά τρεις μήνες αργότερα ο Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος.
1955
Ιδρύεται το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (Ν.Ν.Α.). Θεμελιώθηκε το 1948.
2005
Το γερμανικό κοινοβούλιο εκλέγει την Άνγκελα Μέρκελ στο αξίωμα του καγκελάριου της Γερμανίας. Είναι η πρώτη γυναίκα καγκελάριος της Γερμανίας, και πρώτος πρώην πολίτης της Γερμανικής Λαϊκής Δημοκρατίας που υπήρξε καγκελάριος της επανενωμένης Γερμανίας.