Η επόμενη μέρα της πολυμερούς για τον Στεφάνου-«Να προχωρήσει η υλοποίηση επιπρόσθετων ΜΟΕ»

 


Η επόμενη μέρα της πολυμερούς για τον Στεφάνου-«Να προχωρήσει η υλοποίηση επιπρόσθετων ΜΟΕ»

Δικαίωση για τα θύματα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο μπορεί να επέλθει μόνο με τερματισμό της τουρκικής κατοχής και την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, είπε την Κυριακή ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, σε δηλώσεις του μετά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Τύμβου Μακεδονίτισσας, ανήμερα της μαύρης επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, ο κ. Στεφάνου αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα της

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Παλαιστίνιοι περιμένουν να παραλάβουν τρόφιμα στη συνοικία Ριμάλ, στο κεντρικό τμήμα της Πόλης της Γάζας. Xinhua/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
22
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαρκέλλα

1587
Μία δεύτερη ομάδα Άγγλων αποίκων φτάνει στο νησί Ρόανοκ στη Βόρεια Καρολίνα σε μια προσπάθεια επανίδρυσης της ερημωμένης αποικίας.
1613
Ενθρονίζεται ο Μιχαήλ Φιοντόροβιτς Ρομάνοβ στη Μόσχα ως «Μιχαήλ Α, τσάρος πάσης Ρωσίας».
1812
Κατά τη διάρκεια των Ναπολεόντειων Πολέμων διεξάγεται ο Πόλεμος των Χερσονήσων, στο πλαίσιο του οποίου οι αγγλικές δυνάμεις υπό την ηγεσία του Άρθουρ Γουέλσλι (μετέπειτα Δούκα του Ουέλλινγκτον) νικούν τις γαλλικές στη Σαλαμάνκα της Ισπανίας.
1962
Κακή αρχή για το Πρόγραμμα Μάρινερ: το Μάρινερ 1 καταστρέφεται 293 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευσή του.