Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού

 


Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού

Η συνεχιζόμενη για 51 τώρα χρόνια παράνομη, τουρκική κατοχή του νησιού μας, αναμφίβολα, συνιστά την τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού, είπε σε χαιρετισμό της, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) Αθηνά Μιχαηλίδου, στη συναυλία του ΡΙΚ Μαύρες Επέτειοι πραξικοπήματος και τουρκικής εισβολής “Ηρώων Φως”, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΝ, η Υπουργός συνεχίζοντας είπε ότι «δυστυχώς, το πραξικόπημα, διανοίγοντας τον

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ντόρσετ, Αγγλία: Ο «Γίγαντας των Συνεπειών», ένα κοινοτικό έργο τέχνης, αποκαλύπτεται δίπλα στον Γίγαντα του Σερν. David Levene/The Guardian

Ήξερες ότι...

Ο σερ Μάιλς Πάτριτζ έπαιξε με τον Ερρίκο Η’ στα ζάρια τις καμπάνες της εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Τελικά, κέρδισε ο πρώτος και πήρε το βραβείο του.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
10
Σεπτεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αυτοκτονίας

Γιορτάζουν : Εραστός, Εράστη, Κλημεντίνη, Κλήμης, Μηνοδώρα, Μητροδώρα, Πουλχερία, Πουλχερίνα

1925
Υπογράφεται και δημοσιεύεται το πρώτο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας (αβασιλεύτου), που τίθεται αμέσως σε ισχύ.