Μ. Δαμιανός: Αδιαπραγμάτευτο το καθήκον μας να συνεχίσουμε τον αγώνα για βιώσιμη λύση

 


Μ. Δαμιανός: Αδιαπραγμάτευτο το καθήκον μας να συνεχίσουμε τον αγώνα για βιώσιμη λύση

Αδιαπραγμάτευτο παραμένει το καθήκον μας να συνεχίσουμε τον αγώνα, με πολιτικά και ειρηνικά μέσα, για μια βιώσιμη λύση με στόχο την απελευθέρωση του νησιού μας, μέσα από τον σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανέφερε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός στον επιμνημόσυνο λόγο του για τους ήρωες, αγνοούμενους και θύματα της κατεχόμενης Κοινότητας Ποταμού του Κάμπου, που τελέστηκε σήμερα Κυριακή στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στον Μούτταλλο της Πάφου. 

Πιστεύουμε,

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πειραιάς, Ελλάδα: Σιίτες Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται κατά τη διάρκεια πομπής για το Μουχαράμ, στο πλαίσιο της Ασούρα, στον Πειραιά. Stelios Misinas/Reuters

Ήξερες ότι...

Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη δουλειά του ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
14
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Νικόδημος

1789
Γαλλική Επανάσταση: Κατάληψη της Βαστίλης.
1913
Γεννήσεις: Χαβιέ Σολάνα, Ισπανός πολιτικός
1933
Gleichschaltung: Στη Γερμανία, όλα τα πολιτικά κόμματα κηρύσσονται παράνομα εκτός από το Εθνικοσοσιαλιστικό.
1977
Γεννήσεις: Πρικίπισσα Βικτωρία Επίσημη διάδοχος του βασιλικού στέμματος της Σουηδίας