Δεν μπορεί να αξιοποιηθεί το νερό της λίμνης Μεμί για άρδευση-«Δεν μπορούν να δοθούν άλλες ποσότητες»

 


Δεν μπορεί να αξιοποιηθεί το νερό της λίμνης Μεμί για άρδευση-«Δεν μπορούν να δοθούν άλλες ποσότητες»

Δεν μπορεί να αξιοποιηθεί το νερό της Λίμνης Μεμί για άρδευση, δήλωσαν ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας και Φυσικών Πόρων, εμπειρογνώμονες του Υπουργείου Γεωργίας, ενώ αναφορικά με το Φράγμα Ξυλιάτου, αναφέρθηκε ότι δεν μπορούν να δοθούν άλλες ποσότητες νερού.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδρίας της Επιτροπής, ο Βουλευτής της ΔΗΠΑ -Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, Αλέκος Τρυφωνίδης,  είπε ότι εξέτασαν για ακόμη μία φορά στην Επιτροπή Γεωργίας το σοβαρότατο

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λίβερπουλ, Ηνωμένο Βασίλειο: Φίλαθλοι κοιτούν τα αφιερώματα που έχουν γραφτεί σε τοίχο μνήμης για τον Ντιόγκο Ζότα κοντά στο στάδιο Άνφιλντ. Phil Noble/Reuters

Ήξερες ότι...

Το πιο ακριβές ρολόι σε όλο τον κόσμο είναι το ατομικό χρονόμετρο NBS6, το οποίο έχει μέγιστη παρέκκλιση ένα δευτερόλεπτο κάθε 300 χιλιάδες χρόνια!

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
10
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Αμαλία

48 π.Χ.
Στη μάχη του Δυρραχίου, ο Ιούλιος Καίσαρας αποφεύγει την καταστροφή του στρατεύματός του από τον Πομπήιο.
1913
Μετά τη ραγδαία προέλαση του Ελληνικού Στρατού (Ι Μεραρχία) καταλαμβάνονται τα στενά της Κρέσνας μέσα στο βουλγαρικό έδαφος (Β Βαλκανικός Πόλεμος).
1920
Οι ελληνικές δυνάμεις (Μεραρχία Σμύρνης) με ραγδαία προέλαση στην Ανατολική Θράκη φτάνουν στην Αρκαδιούπολη.
1921
Ξεκινούν τα γεγονότα της Ματωμένης Κυριακής του Μπέλφαστ, όπου σε διάστημα 4 ημερών 22 άτομα σκοτώθηκαν (τα 16 από αυτά κατά την πρώτη ημέρα των επισοδείων), 70 τραυματίστηκαν και 200 σπίτια κατατράφηκαν στην πόλη της Βορείου Ιρλανδίας, μετά από συγκρούσεις μεταξύ καθολικών και προτεσταντών.