Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»

 


Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»

Τελικός τους στόχος είναι να επιβιώσει και να αναγνωριστεί η «τδβκ» κι αυτό είναι το «κλειδί της ασφάλειας της Ανατολικής Μεσογείου», δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ επιστρέφοντας το πρωί από το ταξίδι του στο ΗΒ.

Σε δηλώσεις στο παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου ο Τ/κ ηγέτης ανέφερε ότι στις διάφορες επαφές, που είχε στο Λονδίνο εξήγησε τις θέσεις της τ/κ πλευράς κι έστειλε το μήνυμα πως η Βρετανία πρέπει να επανεξετάσει

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σεβίλλη, Ισπανία: Ακτιβιστές της Greenpeace κρέμονται από το κτήριο Las Setas διαμαρτυρόμενοι για τη Διεθνή Διάσκεψη για τη Χρηματοδότηση της Ανάπτυξης. Marcelo del Pozo/Reuters

Ήξερες ότι...

Κάθε χρόνο, καταγράφονται 90.000 εγκυμοσύνες από της αγγλίδες έφηβες. Από αυτές, οι 2.200 αφορούν κορίτσια κάτω των 14ων ετών!

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
1
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κοσμάς, Δαμιανός, Δαμιανή, Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα

1858
Στη Linnean Society του Λονδίνου γίνεται κοινή παρουσίαση των θεωριών του Κάρολου Δαρβίνου και του Άλφρεντ Ράσελ Γουάλας για την εξέλιξη των ειδών.
1863
Αμερικανικός εμφύλιος: Ξεκινά η μάχη του Γκέτισμπεργκ.
1960
Ανεξαρτησία της Σομαλίας.
1962
Ανεξαρτησία του Μπουρούντι.
1972
Αρχίζει στο Ρέυκιαβικ της Ισλανδίας η περίφημη σκακιστική αναμέτρηση μεταξύ του παγκόσμιου πρωταθλητή, Σοβιετικού Μπόρις Σπάσκι, και του Αμερικανού διεκδικητή Μπόμπι Φίσερ.
2004
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος κερδίζει στον ημιτελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου την ομάδα της Τσεχίας με 1-0 και προκρίνεται στον τελικό.To γκόλ πετυχαίνει στην παράταση ο Τραϊανός Δέλλας.