Στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος-Στην ατζέντα η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

 


Στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος-Στην ατζέντα η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Aναχωρεί το απόγευμα της Τετάρτης για τις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 και ενδεχομένως στις 27 Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού, «απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε κατ’ ιδίαν δείπνο εργασίας με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου κ. Luc Frieden».

Όπως είπε, «αύριο

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Κάτοικοι εγκαταλείπουν τη βόρεια Γάζα μετά την εντολή των ισραηλινών δυνάμεων για εκκένωση προς τον νότο. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το «Σύστημα Συντεταγμένων», παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σ’ ένα ταβάνι με πλακάκια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
12
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1185
Ένα μέλος του Οίκου των Αγγέλων, ο Ισαάκιος Β έγινε Αυτοκράτορας του Βυζαντίου.
1906
Παραιτείται ο αρμοστής της Κρήτης πρίγκιπας Γεώργιος και αντικαταστάτης του αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Ζαΐμης.
1943
Τμήματα ανταρτών υπό τον Καπετάν Μπαντουβά, μετά οκτάωρο σκληρό αγώνα, αποκρούουν ισχυρές γερμανικές επιθέσεις στη Σύμη Βιάνου του Νομού Ηρακλείου, προκαλώντας σε αυτές σοβαρές απώλειες.
1980
Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία υπό την ηγεσία του στρατηγού Κενάν Εβρέν.