Τη σταθερή αλληλεγγύη της Λιθουανίας στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού εξέφρασε ο Ναουσέντα

 


Τη σταθερή αλληλεγγύη της Λιθουανίας στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού εξέφρασε ο Ναουσέντα

Τη σταθερή αλληλεγγύη της Λιθουανίας στις προσπάθειες της κυπριακής Κυβέρνησης για επίλυση του Κυπριακού, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Λιθουανίας Γκιτάνα Ναουσέντα, με τον οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε κατ΄ιδίαν συνάντηση στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας, που πραγματοποίησε την Παρασκευή στο Βίλνιους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Προεδρία, στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ, μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Λιθουανίας είπε, μεταξύ άλλων, ότι με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Κάτοικοι εγκαταλείπουν τη βόρεια Γάζα μετά την εντολή των ισραηλινών δυνάμεων για εκκένωση προς τον νότο. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το «Σύστημα Συντεταγμένων», παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σ’ ένα ταβάνι με πλακάκια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
12
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1185
Ένα μέλος του Οίκου των Αγγέλων, ο Ισαάκιος Β έγινε Αυτοκράτορας του Βυζαντίου.
1906
Παραιτείται ο αρμοστής της Κρήτης πρίγκιπας Γεώργιος και αντικαταστάτης του αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Ζαΐμης.
1943
Τμήματα ανταρτών υπό τον Καπετάν Μπαντουβά, μετά οκτάωρο σκληρό αγώνα, αποκρούουν ισχυρές γερμανικές επιθέσεις στη Σύμη Βιάνου του Νομού Ηρακλείου, προκαλώντας σε αυτές σοβαρές απώλειες.
1980
Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία υπό την ηγεσία του στρατηγού Κενάν Εβρέν.