Οι ισχυρισμοί της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας για τη σύλληψη της-«Μου πήραν το τηλέφωνο, σαν εποχές κομμουνισμού»


Οι ισχυρισμοί της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας για τη σύλληψη της-«Μου πήραν το τηλέφωνο, σαν εποχές κομμουνισμού»

Η δικαστική διαδικασία της «δίκης εντός δίκης», που αφορά τις συνθήκες σύλληψης και έρευνας της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας, κατηγορούμενης για σφετερισμό ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα, συνεχίστηκε την Τετάρτη στο Κακουργοδικείο Λευκωσίας. Η σημερινή ακρόαση, υπό την προεδρία του Δικαστή Νικόλα Γεωργιάδη, επικεντρώθηκε στην κατάθεση της ίδιας της κατηγορούμενης, η οποία εξέθεσε τη δική της οπτική για τα γεγονότα που οδήγησαν στην κράτησή της. Τη διαδικασία παρακολούθησε και αξιωματούχος της γερμανικής πρεσβείας.

Εκ

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Αυτοσχέδιες σκηνές στεγάζουν Παλαιστίνιους που στερούνται στέγης, τροφής και καθαρού νερού στην περιοχή αλ-Μακούσι. Anadolu/Getty Images

Ήξερες ότι...

Η χειραψία παλιά γινόταν για να δείχνει κανείς πως είναι άοπλος!

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
18
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1815
Γίνεται η μάχη του Βατερλώ, την οποία ο Ναπολέων έχασε από Άγγλους και Πρώσσους.
1953
Ανακηρύσσεται η Δημοκρατία της Αιγύπτου και καταργείται η Βασιλεία.
1967
Ο Τζίμι Χέντριξ βάζει φωτιά στην κιθάρα του πάνω στη σκηνή του Μοντερέι Ποπ Φεστιβάλ.
1983
Η αστροναύτης Σάλλυ Ράιντ γίνεται η πρώτη Αμερικανίδα που πετάει στο διάστημα.
1989
Διεξάγονται στην Ελλάδα ταυτόχρονα Εθνικές εκλογές και Ευρωεκλογές. Στις Εθνικές εκλογές νικητής η Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν κατορθώνει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση και αργότερα ορίζεται νέα ημερομηνία Εθνικών εκλογών η 5η Νοεμβρίου.