Ετοιμάζεται για τηλεφώνημα Νετανιάχου ο Χριστοδουλίδης-«Μας ζήτησε το Ιράν να μεταφέρουμε μήνυμα»

 


Ετοιμάζεται για τηλεφώνημα Νετανιάχου ο Χριστοδουλίδης-«Μας ζήτησε το Ιράν να μεταφέρουμε μήνυμα»

«Το Ιράν μάς έχει ζητήσει να μεταφέρουμε μήνυμα προς το Ισραήλ και θα το πράξουμε», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι προς τον σκοπό αυτό θα έχει σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, ενώ σημείωσε πως η Κύπρος ζήτησε από την ΕΕ σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων για εξέταση των εξελίξεων στην περιοχή.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά το μνημόσυνο ηρώων, στα

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Κάτοικοι εγκαταλείπουν τη βόρεια Γάζα μετά την εντολή των ισραηλινών δυνάμεων για εκκένωση προς τον νότο. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το «Σύστημα Συντεταγμένων», παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σ’ ένα ταβάνι με πλακάκια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
12
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1185
Ένα μέλος του Οίκου των Αγγέλων, ο Ισαάκιος Β έγινε Αυτοκράτορας του Βυζαντίου.
1906
Παραιτείται ο αρμοστής της Κρήτης πρίγκιπας Γεώργιος και αντικαταστάτης του αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Ζαΐμης.
1943
Τμήματα ανταρτών υπό τον Καπετάν Μπαντουβά, μετά οκτάωρο σκληρό αγώνα, αποκρούουν ισχυρές γερμανικές επιθέσεις στη Σύμη Βιάνου του Νομού Ηρακλείου, προκαλώντας σε αυτές σοβαρές απώλειες.
1980
Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία υπό την ηγεσία του στρατηγού Κενάν Εβρέν.