Ενέκρινε ποσό €100 εκατομμυρίων για Εθνικό Ταμείο Αλληλεγγύης για το 2025 το Υπουργικό

 


Ενέκρινε ποσό €100 εκατομμυρίων για Εθνικό Ταμείο Αλληλεγγύης για το 2025 το Υπουργικό

Ποσό €100.005.000 ενέκρινε ως προϋπολογισμό για το Εθνικό Ταμείο Αλληλεγγύης για το 2025 ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός.

Παράλληλα, όπως είπε, εγκρίθηκε το σχέδιο αναπλήρωσης του Εθνικού Ταμείου Αλληλεγγύης για το έτος 2025, του οποίου δικαιούχοι για το 2025 είναι μόνο φυσικά πρόσωπα, των οποίων οι καταθέσεις και τα αξιόγραφα είχαν υποστεί «κούρεμα» κατά το 2013.

Ο κ. Κεραυνός σημείωσε ότι

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λίβερπουλ, Ηνωμένο Βασίλειο: Φίλαθλοι κοιτούν τα αφιερώματα που έχουν γραφτεί σε τοίχο μνήμης για τον Ντιόγκο Ζότα κοντά στο στάδιο Άνφιλντ. Phil Noble/Reuters

Ήξερες ότι...

Το πιο ακριβές ρολόι σε όλο τον κόσμο είναι το ατομικό χρονόμετρο NBS6, το οποίο έχει μέγιστη παρέκκλιση ένα δευτερόλεπτο κάθε 300 χιλιάδες χρόνια!

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
10
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Αμαλία

48 π.Χ.
Στη μάχη του Δυρραχίου, ο Ιούλιος Καίσαρας αποφεύγει την καταστροφή του στρατεύματός του από τον Πομπήιο.
1913
Μετά τη ραγδαία προέλαση του Ελληνικού Στρατού (Ι Μεραρχία) καταλαμβάνονται τα στενά της Κρέσνας μέσα στο βουλγαρικό έδαφος (Β Βαλκανικός Πόλεμος).
1920
Οι ελληνικές δυνάμεις (Μεραρχία Σμύρνης) με ραγδαία προέλαση στην Ανατολική Θράκη φτάνουν στην Αρκαδιούπολη.
1921
Ξεκινούν τα γεγονότα της Ματωμένης Κυριακής του Μπέλφαστ, όπου σε διάστημα 4 ημερών 22 άτομα σκοτώθηκαν (τα 16 από αυτά κατά την πρώτη ημέρα των επισοδείων), 70 τραυματίστηκαν και 200 σπίτια κατατράφηκαν στην πόλη της Βορείου Ιρλανδίας, μετά από συγκρούσεις μεταξύ καθολικών και προτεσταντών.